August 18, 2018, 12:08 pm
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΙΛΛΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ, ΜΑΚΑΡΙΑΚΗΣ, ΦΙΛΟ-ΡΩΣΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΩΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Αγαπητοί φίλοι, στις επικείμενες προεδρικές εκλογές ας μην πάμε να ψηφίσουμε σαν μεθυσμένοι! Γνωρίζουμε ότι το ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ ή ΔΗΣΑΚΕΛ διαθέτει ισχυρά ιδεολογικά παραισθησιογόνα στα οποία κάποιοι από εμάς εθίστηκαν, πείθοντας τους εαυτούς μας να μαντριστούμε σε ένα από τα δύο στρατόπεδα και να πάρουμε την ετικέτα του δεξιού ή αριστερού. Με λίγη ψύχραιμη και καθαρή σκέψη, όμως, μπορεί κανείς να αντιληφθεί ότι τα στρατόπεδα αυτά δεν είναι αντιμαχόμενα αλλά συμμαχικά. Και τα δύο αυτά κόμματα αντλούν έμπνευση από ξενόφερτες ιδεολογίες που έχουν τις ρίζες τους στη δύση και στην αποστασία της δύσης από τη Χριστοκεντρική Ορθόδοξη παράδοση. Αυτές οι ιδεολογίες είναι ο υλιστικός αθεϊσμός, ο υλιστικός ατομικισμός, ο εθνικιστικός ρατσισμός, ο ταξικός ρατσισμός.

Το ένα κόμμα δεν απειλεί το άλλο διότι, από τη στιγμή που είναι και τα δύο ψεύτικα, αποκλείεται το ένα να συντρίψει το άλλο. Οι δύο ψευτιές δημιουργούν μια ισορροπία ψεύδους με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται η κυριαρχία και των δύο.

Δεν είναι σύμπτωση που πάνω στο κεφαλαιώδες θέμα του κυπριακού τα δύο αυτά κόμματα υποστηρίζουν από κοινού την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας και τη μετατροπή της Κύπρου σε μια διζωνική μπ(ΑΝΑΝ)ία: ένα κράτος πειραματόζωο και περίγελο της οικουμένης. Ένα κράτος που δεν θα μπορεί να εμποδίσει τη μαζική εισροή εποίκων, ισλαμιστών και τρομοκρατών από την Τουρκία σε ολόκληρη την Κύπρο μέσω του τουρκοκυπριακού συνιστώντος κρατιδίου. Ένα κράτος του οποίου η κεντρική εξουσία, ένεκα της ευρύτατης συμμετοχής τουρκοκυπρίων ελεγχόμενων από την Άγκυρα, θα είναι παροπλισμένη και ανίκανη να λάβει μέτρα προστασίας του κυπριακού λαού με αποτέλεσμα τη δημιουργία πολιτικού, οικονομικού και κοινωνικού χάους ώς πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της σταδιακής τουρκοποίησης ολόκληρης της Κύπρου.

Ένα άλλο βασικό θέμα πάνω στο οποίο ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ είναι το εξής: μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, το ΑΚΕΛ δεν φαίνεται να ενοχλείται από την υποταγή της Κύπρου στη δυτική αγγλο-αμερικανική σφαίρα επιρροής. Ο λόγος πρέπει να αναζητηθεί στην καθοριστική παρουσία του Πούτιν ο οποίος ανήγαγε την Ορθόδοξη Εκκλησία σε σύμβολο της ρωσικής εθνικής ταυτότητας εκτοπίζοντας τη λενινιστική αθεϊστική πλάνη. Απόδειξη της διάστασης μεταξύ ΑΚΕΛ και σημερινής Ρωσίας είναι και το γεγονός ότι στο κυπριακό ο Χριστόφιας στηρίχθηκε μόνο στον αγγλο-αμερικανικό παράγοντα και όχι στον ρωσικό με οδυνηρά αποτελέσματα.

Όσον αφορά την Τρόικα, μπορούμε να υποθέσουμε από τα περιβάλλοντα γεγονότα, ότι ο Χριστόφιας ζήτησε μεν δάνειο από τη Ρωσία χωρίς όμως να είναι διατεθειμένος να δώσει οποιαδήποτε ανταλλάγματα τα οποία στην ουσία θα μπορούσαν να ήταν και αυτά ακόμη προς όφελος της Κύπρου! Π.χ. με την παραχώρηση ναυτικών βάσεων ή υποθαλάσσιου οικοπέδου, η Κύπρος θα μπορούσε να λύσει τα οικονομικά της προβλήματα, να αποφύγει τον φαύλο κύκλο της ύφεσης και εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας σε νεοταξικά κέντρα, και να ενισχύσει δραματικά και την εθνική της ασφάλεια!

Έχοντας λοιπόν διαγνώσει την πλήρη αχρηστία των δυο αυτών κομμάτων όσον αφορά την προώθηση των συμφερόντων της πατρίδας μας, αναπόφευκτα στρεφόμαστε προς το Κέντρο το οποίο φυσιολογικά διαθέτει πιο καθαρή σκέψη και περισσότερες αντιστάσεις στις επιδράσεις ξενόφερτων ιδεολογιών και ξενόφερτων συμφερόντων.

Στηρίζουμε ένα Κέντρο που αρνείται να υποταχθεί στα δυτικά συμφέροντα τα οποία δυστυχώς, όπως οι ίδιοι οι δυτικοί επιλέγουν να τα ερμηνεύουν και να τα προτάσσουν, είναι σε σύγκρουση με τα δικά μας. Ένα Κέντρο με Μακαριακή ισχύ και Μακαριακό πείσμα που αρνείται να ρίξει την ασπίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας που είναι η μόνη εγγύηση για την εθνική επιβίωση των Ελλήνων της Κύπρου στη γη των πατέρων τους.

Αυτό το Κέντρο προσπάθησε και ο Τάσσος να το αναβιώσει αλλά, ενώ υπήρχαν κάποιες καλές προϋποθέσεις όπως η ήττα του ΔΗΣΑΚΕΛ στο δημοψήφισμα για το Σχέδιο Ανάν, εντούτοις δεν έδραξε την ευκαιρία, μάλλον από ευσπλαχνία προς τον Χριστόφια ο οποίος, υποδυόμενος τον αξιόπιστο συνεργάτη του, υπέσκαπτε τον Τάσσο έχοντας ως μοναδικό γνώμονα των ενεργειών του το συμφέρον και την ανάδειξη της λενινιστικής κομματικής του θρησκειο-ιδεολογίας.

Τώρα όμως ξαναπαρουσιάζεται η ευκαιρία! Η οικονομική κρίση μπορεί να αποτελέσει τον πικρό καφέ που θα ξυπνήσει τον λαό από τη ΔΗΣΑΚΕΛική μέθη. Μπορεί ο πικρός αυτός καφές να καθαρίσει τη σκέψη και να οδηγήσει στη συνειδητοποίηση ότι ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ είναι εκ φύσεως κόμματα που παράγουν πλανεμένους και μαντρισμένους ανθρώπους που θέτουν το κόμμα πάνω από την πατρίδα, εφόσον το κόμμα και την ιδεολογία του κόμματος την ανάγουν σε θρησκεία! Είναι τα κόμματα που ενόσω έχουν κυρίαρχη θέση, η Κύπρος θα βρίσκεται σε μια μιζέρια. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς και από τις χειρότερες κυβερνήσεις Κληρίδη – Χριστόφια. (Όσον αφορά τον Βασιλείου, αυτός δεν ήταν ελεγχόμενος από το ΑΚΕΛ εξ ου και δεν υποστηρίχθηκε στις εκλογές του 1998 παρά τη βεβαιότητα εκλογής του με αντίπαλο τον Κληρίδη που είχε ήδη την πρώτη αποτυχημένη του πενταετία).

Τι ψηφίζουμε λοιπόν στις επικείμενες προεδρικές εκλογές; Πρώτα από όλα ψηφίζουμε! Η αποχή είναι σαν να προτιμούμε να είμαστε ναρκομανείς και να ζούμε στον κόσμο μας, και να αδιαφορούμε για τον τόπο. Δεύτερο, ψηφίζουμε απόρριψη του ΔΗΣΑΚΕΛ (και του αηδιαστικού θεάτρου που παίζουν ότι είναι δήθεν αντίπαλοι) και κατ’ επέκταση απόρριψη του διδύμου Αναστασιάδη - Μαλά. Ψηφίζουμε Λιλλήκα με την ελπίδα της αναβίωσης του κυρίαρχου, Μακαριακού Κέντρου. Ψηφίζουμε υπέρ της πολιτικής αντίστασης σε μια λύση που θα μας μετατρέψει σε κράτος – μπ(ΑΝΑΝ)ία, της πολιτικής που απορρίπτει τις εξαρτήσεις σε ξένα νεοταξικά συμφέροντα και ιδεολογήματα. Ψηφίζουμε υπέρ της πολιτικής που διαθέτει εμπειρική λογική και διεισδυτικότητα σκέψης ώστε να διακρίνει σε ποια κράτη μπορεί να στηριχθεί λόγω κοινής πολιτιστικής και πνευματικής ταυτότητας, και σε ποια όχι. Υπέρ της πολιτικής που θέτει πάνω από όλα το καλώς νοούμενο συμφέρον της Κύπρου όπως αυτό διακρίνεται μέσα από την ιστορική παρουσία και ταυτότητά μας ως έθνος και ως πολιτισμός.

Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   0k3qo9