November 21, 2017, 6:28 am
ΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΣΑΚΕΛΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΣ

Γιατί ο ΔΗΣΥ παρουσιάζει συσπείρωση 96% τη στιγμή που το μεγαλύτερο μέρος αυτού του 96% διαφωνεί με τον Αναστασιάδη πάνω σε θέματα γιγαντιαίας σημασίας;:

1. Πάνω στη στάση που τήρησε στην Πλεκτάνη Ανάν.

2. Πάνω στην καταγγελία της Κυπριακής Κυβέρνησης ότι δήθεν συμπεριφέρθηκε αντιδημοκρατικά κατά την περίοδο προ του δημοψηφίσματος.

3. Πάνω στην παρεμπόδιση, μαζί με το ΑΚΕΛ, του ψηφίσματος της Βουλής που θα αξίωνε την απομάκρυνση Ντάουνερ.

4. Πάνω στην αρνητική στάση που τηρεί, μαζί με το ΑΚΕΛ, στην πρόταση Λιλλήκα για άμεση αξιοποίηση μέρους του οικοπέδου 12 προς αποφυγή του μνημονιακού καρκίνου.

5. Πάνω στην υποστήριξη, μαζί με το ΑΚΕΛ, της άκρως επικίνδυνης "λύσης" της Διζωνικής Ομοσπονδίας την οποία η Τουρκία θα αξιοποιήσει προς επίτευξη του νέο-οθωμανικού στόχου της, δηλαδή της κατάκτησης ολόκληρης της Κύπρου μέσω μαζικής εισροής Τούρκων από το βόρειο τουρκοκυπριακό συνιστών κρατίδιο, της τρομοκρατίας, της πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικής αστάθειας και κατάρρευσης, και της παντελούς αδυναμίας της Κεντρικής Κυβέρνησης να λάβει οποιαδήποτε μέτρα εφόσον η ελεγχόμενη από εμάς Κυπριακή Δημοκρατία δεν θα υπάρχει πλέον.

6. Πάνω στην εξύβριση του Τάσσου στον Αμερικανό Πρέσβη.

7. Πάνω στην προκλητικά μονομερή, ανιστόρητη και ανισόρροπη φιλοδυτική του στάση.

Τα αίτια της πλάνης μπορεί να είναι διαφορετικά για τον καθένα αλλά πιστεύω ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν ένα κοινό παρονομαστή: την κρίση ταυτότητας!

Ο Κύπριος (όπως και ο Ελλαδίτης), από τη στιγμή που έπαψε να αντλεί εθνική ταυτότητα και πνευματική ύπαρξη από τον Ρωμαίικο Ελληνορθόδοξο Πολιτισμό του, έπεσε στην παγίδα της υποκατάστατης ψευδό-ταυτότητας του "Δεξιού" ή "Αριστερού". Αυτή η ετικέτα γίνεται μέρος του είναι του και τη φέρει μαζί του σαν στίγμα ασθενείας από την κούνια μέχρι τον τάφο του. Βάσει αυτής της ψευδό-ταυτότητας, "βλέπει", "αναλύει" και "αξιολογεί" τις πολιτικές εξελίξεις (στραβάρα μας…).

Τι εφιαλτική πλάνη! Και πόσο επικίνδυνη για την πατρίδα εφόσον μεγάλη μερίδα του Λαού πάει στην κάλπη και ψηφίζει, συνειδητά ή υποσυνείδητα, με ψεύτικα, κομματικά κριτήρια αντί με γνήσια αγάπη προς τον τόπο! Αν ψηφίζαμε όλοι, τουλάχιστον στις Προεδρικές Εκλογές, με απλότητα και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Κύπρου θα φτάναμε ως εδώ; Θα αποκλειόταν ο ηγέτης του "ΟΧΙ", αυτός που έφτυσε αίμα για να πει "ΟΧΙ" στην Πλεκτάνη Ανάν μπροστά σε ολόκληρες υπερδυνάμεις, από τον πρώτο γύρο των Προεδρικών Εκλογών;

Πραγματικά το 2008 γίναμε ρεζίλι μπροστά σε εχθρούς και φίλους. Υπάρχει όμως ελπίδα. Ας ελπίσουμε ότι σιγά-σιγά η ψεύτικη σχηματοποίηση Δεξιά-Αριστερά θα αρχίσει να υποχωρεί απελευθερώνοντας τον Λαό από τη σύγχυση και την πλάνη. Ας γίνει η αρχή με την εκλογή Λιλλήκα στην Προεδρία της Δημοκρατίας, και στην εφαρμογή ενός πενταετούς σχεδίου συρρίκνωσης του ΔΗΣΑΚΕΛ προς όφελος ενός μεγάλου ενωμένου κεντρώου κόμματος. Ενός κόμματος που θα ενώνει πραγματικά τον Λαό και θα ενισχύει τη Ρωμαίικη Πολιτιστική και Εθνική του ταυτότητα, υπερβαίνοντας ταξικές και εθνικιστικές διακρίσεις, και ρίχνοντας στα σκουπίδια τις ψεύτικες και εισαγόμενες από τη Δύση ετικέτες του "Δεξιού" και "Αριστερού".

Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   rhsnqd