August 14, 2018, 2:29 pm
«ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΕΣΙ ΠΑΡΑ Η ΠΑΠΙΚΗ ΤΙΑΡΑ»

ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΕΝΔΟΞΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΦΡΑΓΚΙΑ.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ; ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΙΣΩΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΖΩΗΣ.

ΑΝΤΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΠΥΞΙΔΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΡΗΣΗ, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ; ΜΠΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΡΑΓΚΟ-ΓΟΤΘΟ-ΣΑΞΩΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ! ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΣ.

ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΡΩΜΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΙΚΑ ΦΥΛΑ (πχ. ΦΡΑΓΚΟΙ, ΤΕΥΤΟΝΕΣ, ΒΑΝΔΑΛΟΙ) ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ (ΟΤΑΝ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΥΤΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΜΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΡΩΜΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ). ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ, ΣΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΧΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ «ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ» ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΥΤΩ ΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗ (ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΡΑΓΚΙΚΗ) ''ΕΚΚΛΗΣΙΑ'' Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΕΣ ''ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ''.

ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ''ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ'' ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΒΑΘΟΣ ΝΟΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΑΝΩΘΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ.

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ (ΒΥΖΑΝΤΙΟ), ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΒΙΟ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣΗΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ!

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΠΑΝΤΩΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΣΟ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΗΓΕΣΙΑ (ΤΟΣΟ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ) ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ. ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΡΩΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΗ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΘΕΪΣΤΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΛΑΝΗ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΜΕ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ - ΚΑΤΩ, ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΘΟΥΝ; ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΟΣ.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ; ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΡΩΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ. ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΙΣΧΥΟΣ.

ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΡΩΣΙΑ; ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ; ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ!; ΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΣΚΕΨΗ ΤΕΛΙΚΑ;

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΥΡΙΟΙ! ΚΑΙ ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΗ, ΤΟΛΜΗΡΗ ΣΚΕΨΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ. ΕΙΔ’ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΗ ΣΟΦΗ ΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΠΙΚΗ ΤΙΑΡΑ ΠΑΡΑ ΡΩΣΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ»!

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΟΣΥΝΗ! ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ!

 

   ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   6qfdpo   
Περιεχόμενα