November 21, 2017, 6:35 am
Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

«∆εν υπήρξα ποτέ µέλος κόµµατος. ∆εν ανήκω σε κάποιο πολιτικό χώρο. Είναι επίσης γνωστό ότι στην Κύπρο συνεργάστηκα στις τελευταίες εκλογές µε τον ∆ηµήτρη Χριστόφια, πιο πριν µε τον Γλαύκο Κληρίδη και τον Νίκο Αναστασιάδη και τώρα και πάλι µε τον Νίκο Αναστασιάδη. Πέρα όµως από την επικοινωνιακή µου δραστηριότητα, ως πολιτικός αναλυτής παρουσίαζα τις απόψεις µου χωρίς καµία δέσµευση.» Γιάννης Λούλης, επικοινωνιολόγος του ΔΗΣΑΚΕΛ.

Πρόκειται για τον επικοινωνιολόγο που υποστήριξε το ΔΗΣΥ, μετά τον Χριστόφια, και μετά πάλι τον Αναστασιάδη με μεγάλη επιτυχία. Είναι άραγε παράξενο ότι υποστήριξε και τον Αναστασιάδη και τον Χριστόφια; Καθόλου παράξενο, και αυτό όχι λόγω επαγγελματικής αποστασιοποίησης ή αδιαφορίας αλλά λόγω του ότι είναι άνθρωπος της Νέας Τάξης Πραγμάτων ο οποίος υποστηρίζει την άλωση της Κύπρου με τα δύο κόμματα που είναι προσαρμοσμένα απόλυτα στις στοχεύσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων εναντίον της πατρίδας μας.

Και τα δύο κόμματα ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ ή ΔΗΣΑΚΕΛ υποστηρίζουν από κοινού την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας και την μετατροπή της Κύπρου σε μια διζωνική Μπ(ΑΝΑΝ)ία. Ένα κράτος πειραματόζωο και περίγελο της οικουμένης. Ένα κράτος που δεν θα μπορεί να εμποδίσει τη μαζική εισροή εποίκων, ισλαμιστών και τρομοκρατών από την Τουρκία σε ολόκληρη την Κύπρο μέσω του τουρκοκυπριακού συνιστώντος κρατιδίου. Ένα κράτος του οποίου η κεντρική εξουσία, ένεκα της ευρύτατης συμμετοχής τουρκοκυπρίων ελεγχόμενων από την Άγκυρα, θα είναι παροπλισμένη και ανίκανη να λάβει μέτρα προστασίας του κυπριακού λαού με αποτέλεσμα τη δημιουργία πολιτικού, οικονομικού και κοινωνικού χάους ώς πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της σταδιακής τουρκοποίησης ολόκληρης της Κύπρου.

Επίσης, και τα δύο κόμματα, ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ, έκλεισαν την πόρτα σε μια στρατηγική συμμαχία με τη Ρωσία με περιεχόμενο την παραχώρηση ναυτικών βάσεων και συνεκμετάλλευση του φυσικού αερίου, και με αντάλλαγμα την τεράστια οικονομική βοήθεια προς τη χώρα μας και την ενίσχυση της στρατιωτικής της ισχύος.

Το μεν ΔΗΣΥ είναι φανατικά και ανιστόρητα φιλοδυτικό. Το δε ΑΚΕΛ είναι φανατικά και ανιστόρητα Λενινιστικό – Μαρξιστικό (δυτικής προέλευσης ιδεολογία) σε βαθμό που είναι αντίθετο (έστω και αν δεν το παραδέχεται) στην Ορθόδοξη αναβίωση που συντελείται στη Ρωσία, κάτω από την ηγεσία του μεγάλου ηγέτη, Βλαδίμηρου Πούτιν, ο οποίος έχει επαναφέρει την Ορθόδοξη Εκκλησία στο κέντρο της συνείδησης του ρωσικού λαού, ως σύμβολο της ρωσικής εθνικής και πολιτιστικής ταυτότητας.

Για αυτό υποστηρίζει ΔΗΣΑΚΕΛ ο Λούλης. Για αυτό και υποστήριζε Καραμανλή όταν ήταν φρόνιμος. Όταν έγινε άτακτος και έκανε στροφή προς τη Ρωσία υπογράφοντας συμφωνία με τη Ρωσία και τη Βουλγαρία όσον αφορά τον αγωγό φυσικού αερίου Southstream, ο Λούλης συμμετείχε στο φάγωμα του Καραμανλή από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων που εγκατέστησε τον δικό της, Γιώργο Παπανδρέου.

Ευχόμαστε μια μέρα να μην υπάρχει ΔΗΣΑΚΕΛ (ή τουλάχιστον στην παρούσα εξωφρενική του μορφή) και ελπίζουμε μια μέρα οι επικοινωνιολόγοι όπως τον Λούλη να χρησιμοποιούν την τέχνη τους για καλούς και θεάρεστους σκοπούς. Και για το δικό μας καλό αλλά και για το δικό τους, επειδή η ζωή στον παρόντα κόσμο είναι πολύ προσωρινή και μετά από αυτήν ο καθένας θα πάει εκεί που είναι ο κύριος του, τον οποίο υπηρέτησε στην παρούσα ζωή.

"Νους αποστάς του Θεού ή κτηνώδης ή δαιμονιώδης γίνεται." Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς.

Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   c41bd0