August 14, 2018, 2:29 pm
Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ!

Ταξιδιωτικούς περιορισμούς σε ρώσους αξιωματούχους και πάγωμα λογαριασμών περιλαμβάνονται στο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας, στο οποίο συμφώνησαν τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με το κείμενο που αποκαλύπτει το Reuters.

«Τα κράτη μέλη οφείλουν να λάβουν αναγκαία μέτρα για να αποτραπεί η είσοδος εντός ή η διέλευση μέσω των εδαφών της σε πρόσωπα που είναι υπεύθυνα για ενέργειες, οι οποίες υπονομεύουν ή απειλούν την εδαφική ακεραιότητα, την κυριαρχία και ανεξαρτησία της Ουκρανίας», αναφέρει το άρθρο 1 του εγγράφου.

Το δεύτερο άρθρο αναφέρεται στους λογαριασμούς που διατηρούνται στην ΕΕ και επισημαίνει ότι «όλα τα κεφάλαια και οι οικονομικοί πόροι που ανήκουν, διατηρούνται ή ελέγχονται από τους υπεύθυνους των ενεργειών που υποβαθμίζουν την ακεραιότητα της Ουκρανίας θα παγώσουν».

Οι Ευρωπαίοι υπουργοί Εξωτερικών αναμένεται να συνεδριάσουν τη Δευτέρα, οπότε και αναμένεται να μπουν οι τελικές υπογραφές, εκτός αν υπάρξει κάποια σημαντική μεταστροφή από πλευράς της Ρωσίας.

Το κείμενο για το πλαίσιο των κυρώσεων, σύμφωνα με το Reuters, εγκρίθηκε «σιωπηρά», καθώς μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης καμία χώρα δεν είχε εγείρει τη διαφωνία της.

ΣΧΟΛΙΟ:

ΚΥΡΩΣΕΙΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ! ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΡΗΧΟ: «ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΟΧΗ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ». ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΝΟΧΗ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ:

  • ΚΑΙ Η ΝΥΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟΥ ΑΚΕΛ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ-ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΡΩΣΙΚΟ) ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΑΜΕ.
  • ΚΑΙ Η ΝΥΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΑΜΕ.
  • ΚΑΙ Η ΝΥΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.
  • Η ΝΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΟΙ ΡΩΣΟΙ: 

  • ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ 2 ΔΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΝΟΪΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.
  • ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΒΕΤΟ ΤΟ 2004 ΣΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΣΩΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
  • Η ΡΩΣΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΩΣ ΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ: ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΑΓΚΟ-ΣΑΞΟΝΟ-ΤΕΥΤΟΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΡΩΣΟ-ΡΩΜΑΙΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ;  

 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   3q1kha   
Περιεχόμενα