August 14, 2018, 2:28 pm
Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ-ΛΕΝΙΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Από: www.orthodoxnet.gr

«Σήμερα, πολύ λίγοι άνθρωποι θα αμφισβητούσαν το γεγονός ότι ο Μαρξισμός - Λενινισμός είναι μία θρησκεία. Επιπλέον, θα μπορούσαμε σίγουρα να τον θεωρήσουμε ως μία… θρησκευτική κίνηση - μία φρικτή ολοκληρωτική λατρεία, συγκρίσιμη προς τις λατρείες όπως οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, οι οπαδοί του Μούν, η Αum Shinrikyo η κίνηση των Hare Κrishna. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να αποδειχθεί, π.χ., από τις μεθόδους ελέγχου της σκέψης που συμβαίνουν στα Κομμουνιστικά κόμματα και στις χώρες εκείνες, στις οποίες τα κόμματα αυτά βρίσκονται στην εξουσία. Ο θρησκευτικός χαρακτήρας του Μαρξισμού-Λενινισμού, φαίνεται καθαρά στις κομμουνιστικές τελετές και στα τελετουργικά, στα γλέντια και στην λατρεία των «ηρώων» της «επανάστασης».

Πρόκειται για μία θρησκεία, η οποία υποκαθιστά τον ζώντα Θεόν με μία τυφλή «Ιστορική αναγκαιότητα», η οποία δήθεν καθορίζει την αλλαγή μερικών πλασματικών «κοινωνικών σχηματισμών».

Πρόκειται για μία θρησκεία, η οποία στερεί από τον άνθρωπο και τη ζωή του οτιδήποτε σημαντικό και δίνει προσοχή μόνον στην αφηρημένη έννοια των τάξεων.

Πρόκειται για μία θρησκεία, η οποία ξεκίνησε με την αναζήτηση ενός οράματος. (Ας θυμηθούμε τις πρώτες λέξεις από το κομμουνιστικό μανιφέστο: «Ένα όραμα διαπερνά όλη την Ευρώπη, το όραμα του κομμουνισμού»)…

Πρόκειται για μία θρησκεία, οι ιερείς της οποίας βύθισαν την μεγαλύτερη χώρα του κόσμου μέσα σε μία θάλασσα από αίμα και η οποία οδήγησε την πιο πλούσια χώρα του κόσμου στην έσχατη φτώχεια και την μιζέρια.

Πρόκειται για μία θρησκεία, η οποία απαιτεί από τούς οπαδούς της τυφλή, πλήρη και άνευ όρων πίστη, μέσα από μία ολοκληρωτική υπακοή και υποταγή.

Πρόκειται για μία θρησκεία, η οποία στηρίζεται στη δουλεία και στερείται ελευθερίας ολοκληρωτικά.

Πρόκειται για μία θρησκεία, η οποία με αίμα επέβαλε επάνω στον μισό περίπου πληθυσμό της Γης, το πιο εκτεταμένο στην ανθρώπινη ιστορία πείραμα μεταβολής της σκέψης και της απο-ανθρωποποίησης, Είναι η θρησκεία των ψεμμάτων και των δόλων και είναι πολύ γνωστό στους Χριστιανούς, σε ποιόν ο Χριστός Σωτήρ αναφέρεται ως τον πατέρα του ψεύδους.

Και φυσικά τα πραγματικά κίνητρα του Κουμμουνισμού φαίνονται μέσα από τον αδιάλλακτο βίαιο διωγμό του Χριστιανισμού. Ένα διωγμό, ο οποίος μέσα σε 70 χρόνια ανέδειξε πολύ περισσότερους μάρτυρες και από αυτούς που ανεδείχθησαν στην εποχή των τυράννων και καθ' όλη την διάρκεια της προηγούμενης ανθρώπινης ιστορίας. Αυτό το δαιμονικό παρελθόν εξηγεί την πανουργία των μεθόδων του διαβόλου τις οποίες οι ηγέτες της κομμουνιστικής λατρείας χρησιμοποίησαν, προκειμένου να πολεμήσουν την Εκκλησία του Χριστού.»

ΣΧΟΛΙΟ ΡΩΜΙΟΥ: ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΕΛ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑΙ! ΙΔΟΥ ΠΩΣ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΗΜΕΡ. 15.2.2014, ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ:

«Το ΑΚΕΛ, ως ένα σύγχρονο κομμουνιστικό Κόμμα, καθοδηγείται από την κοσμοθεωρία του μαρξισμού – λενινισμού…»

ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΤΑΞΗ. ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΕΧΘΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   pdpcn5   
Περιεχόμενα