August 18, 2018, 12:09 pm
ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ

«Αρχή άνδρα δείκνυσι» δήλωσε ο Σοφοκλής. Δηλαδή δώστε δύναμη σε ένα άνθρωπο και θα δείξει τον χαρακτήρα του. Τι χαρακτήρα έδειξε η Δύση όταν της δόθηκε σχεδόν απόλυτη παγκόσμια δύναμη μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ; Οι ίδιοι οι Ρώσοι είχαν καταγγείλει την κομμουνιστική ιδεολογία και είχαν υιοθετήσει αρχές ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι Ρώσοι έκαναν εκτεταμένες δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις φέρνοντας ένα τέλος στην κομμουνιστική δικτατορία. Η ανθρωπότητα είχε βάσιμη ελπίδα να εισέλθει σε μια νέα εποχή παγκόσμιας ειρήνης. Ποια ήταν η απάντηση της Δύσης;

1. Επέλεξαν να ερμηνεύσουν, με κακή πίστη, το τέλος του Ψυχρού Πολέμου ως ήττα της Ρωσίας από τη Δύση, και όχι ως μια ελεύθερη δική τους απόφαση για τον τερματισμό του 70ετούς κομμουνιστικού πειράματος.

2. Το ΝΑΤΟ δεν διαλύθηκε, όπως έγινε με το Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

3. Το ΝΑΤΟ επεκτάθηκε επιθετικά προς τα ανατολικά κοντά στα ρωσικά σύνορα παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου.

4. Το ΝΑΤΟ έκανε πόλεμο εναντίον του Ιράκ δήθεν για να ελευθερώσει το Κουβέιτ τη στιγμή που οι Ιρακινοί ήταν έτοιμοι να αποσύρουν τα στρατεύματα τους σύμφωνα με μια πρωτοβουλία του Γκορμπατσόφ.

5. Το ΝΑΤΟ έκανε πόλεμο εναντίον της Γιουγκοσλαβίας για να τη διαλύσει βοηθώντας τους αυτονομιστές Κροάτες και μουσουλμάνους.

6. Το ΝΑΤΟ έκανε πόλεμο εναντίον της Σερβίας, προκειμένου να βοηθήσει τους αυτονομιστές Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου.

7. Το ΝΑΤΟ έκανε πόλεμο εναντίον του Ιράκ με το γελοίο πρόσχημα ότι κατείχε πυρηνικά όπλα, και εισέβαλε στο Ιράκ!

8. Το ΝΑΤΟ έκανε πόλεμο και εισέβαλε στο Αφγανιστάν .

9. Το ΝΑΤΟ έκανε πόλεμο κατά της Λιβύης μετά την υποκίνηση από αυτούς ενός εμφυλίου πολέμου.

10. Η Δύση υποκίνησε εμφύλιο πόλεμο στη Συρία και ήταν στα πρόθυρα του να επιτεθεί στη Συρία αν δεν τους είχε σταματήσει η ρωσική διπλωματία και στρατιωτική παρουσία.

11. Η Δύση συνέβαλε στην αποσταθεροποίηση της Ουκρανίας δύο φορές, προκειμένου να φύγει από την εξουσία η φιλορωσική Κυβέρνηση Γιανουκόβιτς.

12 . Σε γενικές γραμμές, είναι ξεκάθαρο για κάποιον που είναι ειλικρινής, με στοιχειώδεις γνώσεις, με μέσο όρο δείκτη νοημοσύνης, και που δεν είναι εθελούσιο θύμα προπαγάνδας των δυτικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, ότι η Δύση προσπαθεί να περικυκλώσει και να καταστρέψει τη Ρωσία. Η Δύση είναι ο επιτιθέμενος και η Ρωσία αμύνεται και υπερασπίζεται τη θέση της ως παγκόσμια δύναμη.

Όλη αυτή η επιθετικότητα από τη Δύση έχει οδηγήσει σε εκατομμύρια νεκρών (συμπεριλαμβανομένων γυναικόπαιδων), σε θλίψη, φτώχεια και χάος. Είναι σαφές ότι αυτό που βλέπουμε από τη Δύση είναι μια πλήρης επιστροφή, με τη βοήθεια της δυτικής προπαγάνδας, στη φασιστική (και δυτικής προέλευσης) ιδεολογία του «δίκαιου του ισχυρού», με σκοπό να επιτευχθεί ο πλήρης παγκόσμιος έλεγχος με οποιοδήποτε κόστος, σύμφωνα και με το δυτικό και εξίσου φασιστικό δόγμα «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Η Ρωσία αποτελεί εμπόδιο σε αυτή την βαρβαρότητα. Για το καλό της ανθρωπότητας και του πολιτισμού, ελπίζουμε ότι η Χριστιανική Ορθόδοξη Ρωσία θα είναι νικηφόρα.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   re1pqj   
Περιεχόμενα