November 25, 2017, 1:54 am
ΑΒΕΡΩΦ: ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΔΗΣΑΚΕΛΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: Σε σχέση με τη θέση του ΔΗΣΥ για αύξηση του εκλογικού μέτρου, ο κ. Νεοφύτου ανέφερε ότι άκουσε με απόλυτο σεβασμό την αντίθετη θέση της ΕΔΕΚ, πρόσθεσε, ωστόσο, υπερασπιζόμενος τη θέση του κόμματός του, πως και στις ΗΠΑ των 300 εκ. κατοίκων, αν και έχει Προεδρικό το σύστημα, υπάρχουν δύο μόλις πολιτικά κόμματα, λέγοντας πως στην Κύπρο των 700 χιλιάδων κατοίκων υπάρχουν 7 πολιτικά κόμματα και ένας ανεξάρτητος βουλευτής, και αν στις 25 Μαΐου δεν ήταν Ευρωεκλογές, αλλά βουλευτικές, θα είχαμε στη Βουλή δέκα κόμματα. «Δεν υπάρχει άσπρο-μαύρο, δέχομαι τα πολιτικά επιχειρήματα, θέτουμε και εμείς τους δικούς μας προβληματισμούς και θέσεις», συμπλήρωσε.

ΣΧΟΛΙΟ: ΑΣ ΕΧΟΥΜΕΝ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΚΥΡΙΕ ΑΒΕΡΩΦ. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΑΪΡΚΟΥ. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΣΧΙΛΙΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΣΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΚΕΛ ΠΛΗΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ:

ΤΟ ΔΗΣΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟ ΦΑΝΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ Η ΔΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.

ΤΟ ΔΕ ΑΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΟ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ, ΕΦΟΣΟΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΑΤΑΝΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΙΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟ ΑΚΕΛ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ-ΡΩΜΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΚΑΤΑΛΥΤΗ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ. ΣΗΜΕΡΑ, Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΗ ΣΤΗ ΝΑΤΟΪΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ.

ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙ-ΡΩΣΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ, ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΘΑ «ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ» ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΤΗ «ΤΟΥΜΠΑΡΕ» ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕΝ ΚΥΡΙΕ ΑΒΕΡΩΦ; ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ; ΟΪ ΑΠΠΑΡΟΝ! ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΩΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΚΕΝΤΡΩΟΣ ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΜΑΚΑΡΙΑΚΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΩΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΔΗΣΑΚΕΛ.

Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   cmosvg