August 14, 2018, 2:28 pm
ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ;

Η Ελλάδα διαχρονικά απογοητεύει διότι δεν είναι Ελλάδα. Είναι ένα κράτος που εν τη γενέσει του προσέλαβε δυτικούς θεσμούς προδίδοντας τη βυζαντινή, ρωμαίικη ιδέα. Στην πραγματικότητα, η ίδια η δομή της δυτικότροπης πολιτείας του έθνους-κράτους αποτελεί προδοσία της βυζαντινής ιδέας εφόσον η τελευταία εδράζετο στην προτεραιότητα του ελληνορθόδοξου οικουμενικού πολιτισμού ενώ η πρώτη στην ιδέα της φυλετικής ή ρατσιστικής ταυτότητας.

Αυτό το τσαλάκωμα ή κούρεμα του έθνους ώστε από οικουμενικός φάρος να προσαρμοστεί σε εθνοφυλετικά καλούπια, αναπόφευκτα δημιούργησε τρομερά συμπλέγματα, λόγω της ισχυρής αίσθησης από τη μια ότι «η Ελλάδα δεν με εκφράζει» και από την άλλη «δεν ξέρω γιατί δεν με εκφράζει». Και «δεν ξέρω» διότι ασφαλώς η παιδεία και τα ΜΜΕ ελέγχονται ή εκφράζουν άμεσα ή έμμεσα το κράτος, και αυτοί οι θεσμοί δεν πρόκειται να σου αποκαλύψουν «γιατί δεν σε εκφράζει η Ελλάδα» διότι προτιμούν να σε έχουν σε κατάσταση σύγχυσης για να σε αντιμετωπίσουν πιο εύκολα. Διότι η σύγχυση πολύ πιο εύκολα αντιμετωπίζεται από την αλήθεια.    

Ποια μορφή λοιπόν παίρνει ή πήρε αυτή η σύγχυση και πλάνη; Μερικά παραδείγματα είναι ο κομμουνισμός, ο νεοναζισμός, ο φασισμός. Δεν τους εκφράζει η Ελλάδα αλλά επειδή η παιδεία δεν τους δίδαξε το Βυζάντιο και την Ορθοδοξία, στερούνται των απαραίτητων εργαλείων για να καταλάβουν γιατί δεν τους εκφράζει. Έτσι βρίσκουν καταφύγιο και παρηγοριά σε ιδεολογικά παραισθησιογόνα που τους προσφέρουν κάποιοι, και με μια ψεύτικη αίσθηση ταυτότητας για να καλύψουν το υπαρξιακό τους κενό που δημιουργείται από το ξενόφερτο Ελλαδικό έθνος-κράτος.

Υπάρχουν βέβαια και η εκουσίως κουρεμένοι και τσαλακωμένοι που κατάφεραν να προσαρμοσθούν στο έθνος-κράτος σε βαθμό που να μην παρασυρθούν από τις πιο πάνω ιδεολογίες. Και αυτοί όμως θα παρουσιάσουν μια άλλη επικίνδυνη ασθένεια που μπορεί να χαρακτηρισθεί ως μίσος προς τη βυζαντινή ιδέα, ή μίσος προς οποιαδήποτε πρόταξη ελληνικής ταυτότητας πέραν από την πραγματικότητα του νεοελληνικού κράτους. Υπό αυτή την έννοια, οι νεοέλληνες αυτοί παρουσιάζουν έντονα στοιχεία γενιτσαρισμού εφόσον γίνονται πολέμιοι της πραγματικής τους μητέρας, Ρωμιοσύνης.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια μπορεί να εξηγηθεί η πρωτοφανής στην παγκόσμια ιστορία προδοσία της Κύπρου από την Ελλάδα το 1974. Προηγήθηκε για χρόνια συστηματική υπόσκαψη του Προέδρου Μακαρίου ο οποίος κατάφερε να αφαιρέσει τα υπερπρονόμια των Τουρκοκυπρίων, καθιστώντας την Κυπριακή Δημοκρατία ουσιαστικά ένα δεύτερο ελληνικό κράτος. Αντί όμως το ελλαδικό κατεστημένο να πανηγυρίζει τον υπέσκαπτε, μη επιτρέποντας του ούτε να ενισχύσει την αμυντική θωράκιση της χώρας, και με αποκορύφωμα το πραξικόπημα του 1974 για να επιτευχθεί δήθεν η Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Και όταν η Τουρκία εισέβαλε στην Κύπρο, τόσο η Χούντα όσο και η Κυβέρνηση Καραμανλή αρνήθηκαν να βοηθήσουν διότι «άλλο Ελλάς άλλο Κύπρος» και «η Κύπρος κείται μακράν»! Και βεβαίως, ούτε μια συγνώμη από το επίσημο ελλαδικό κράτος προς την Κύπρο για την προδοσία!

Ποια σχέση έχουν όλα αυτά και σε τι βοηθά η ανάξεση πληγών του παρελθόντος; Για να θεραπεύσεις μια ασθένεια θα πρέπει να κάνεις την ορθή διάγνωση, και η διάγνωση είναι ότι το ελλαδικό κράτος εν τη γενέσει του βασίστηκε στην προδοσία της βυζαντινής ιδέας, και συνεπώς αυτό θα συνεχίζει να κάνει, με κυριότερο θύμα την Κύπρο η οποία, ως μη εντεταγμένη στο νεοελληνικό κράτος, θα αποτελεί δυνητικό Ρωμαίικο αντίβαρο στη νεοελληνική αλλοτρίωση. Μερικά παραδείγματα προδοσίας, πέραν του 1974, είναι η ματαίωση της έλευσης των S-300, η πίεση υπέρ της αποδοχής του Σχεδίου Ανάν καθιστώντας την Κύπρο προτεκτοράτο της Τουρκίας, η ενθάρρυνση της Κύπρου να ενταχθεί στην Ε.Ε. με ενδόμυχο κίνητρο την πλήρη δυτικοποίηση της Κύπρου, ώστε να μην παραμείνει ελεύθερη από την ανθελληνική δυτικοποίηση, η συμβολή στην καταστροφή της κυπριακής οικονομίας, η ρηματική διακοίνωση της ελληνικής κυβέρνησης προς την Κύπρο λόγω της διαμαρτυρίας της Ευρωβουλευτού Ελένης Θεοχάρους για την αποδοχή τουρκικού εγγράφου από την Ελληνική Προεδρία της Ε.Ε. στο οποίο η Κυπριακή Κυβέρνηση χαρακτηρίζεται ως νεκρή, κ.α.

Υπάρχει άραγε θεραπεία; Όπως αναφέραμε, η ασθένεια της προδοσίας στο Ελλαδικό Κράτος υπάρχει εν τη γενέσει του κράτους αυτού, και συνεπώς η θεραπεία πρέπει να βασίζεται στη βυζαντινή επανίδρυση ή στη βυζαντινή αναδόμηση του κράτους αυτού. Πως γίνεται αυτό υπό τις παρούσες ιστορικές και γεωπολιτικές συνθήκες; Πιστεύουμε ότι ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί με την αποχώρηση της Ελλάδας από την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, και την ένταξη της στην Ευρασιατική Ένωση. Γενόμενη σύμμαχος της σημερινής Ορθόδοξης Ρωσίας, η οποία προσπαθεί φιλότιμα να παίξει τον ρόλο του Βυζαντίου στις σημερινές συνθήκες, η Ελλάδα αναπόφευκτα θα μπει στη φυσική της βυζαντινή τροχιά, ελεύθερη από τα καταπιεστικά βαρίδια της δυτικότροπης αλλοτρίωσης. Οι υγιείς δυνάμεις εντός Ελλάδας θα μπορούν να εκδηλωθούν, αλλά και οι παρασυρόμενοι από το μίσος προς την Ελλάδα χωρίς να γνωρίζουν τον πραγματικό λόγο, θα αποτοξινωθούν από τα (επίσης δυτικογενή) ιδεολογικά παραισθησιογόνα του κομμουνισμού και φασισμού, εγκαταλείποντας και εκθέτοντας την εκκεντρικότητα του σκληρού πυρήνα αυτών των ρευμάτων.  

Και τέλος τίθεται το ερώτημα τι κάνει η Κύπρος σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν ακολουθήσει την προτεινόμενη αυτή θεραπεία; Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ακολουθήσει (και) η ίδια την προτεινόμενη αυτή θεραπεία (ανεξάρτητα από την Ελλάδα), δηλαδή την αποχώρηση της από την Ε.Ε. και την ένταξη της στην Ευρασιατική Ένωση, γενόμενη γεωπολιτικός σύμμαχος και δορυφόρος της Ορθόδοξης Ρωσίας. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να αποτελέσει, ως κόρη, παράδειγμα για τη μητέρα Ελλάδα. Ή και αν ακόμη δεν καταφέρει να πείσει τη μητέρα της, τουλάχιστον θα είναι πολύ πιο προστατευμένη από την αρνητική της επίδραση και εξάρτηση εφόσον θα αποκτήσει μια πιο σοβαρή και πανίσχυρη θεία.  

Εν κατακλείδι, το ζητούμενο είναι ολόκληρος ο Ελληνισμός να σωθεί. Αν όμως η Ελλάδα οδηγεί τον Ελληνισμό στον κρημνό τότε, από αγάπη προς τον Ελληνισμό και την Ελλάδα, θα πρέπει, ως Κύπρος, να διαχωρίσουμε τη θέση μας, συστρατευόμενοι με την Ορθόδοξη Ρωσία για να δώσουμε το σωστό και σωτήριο παράδειγμα, και για να προστατεύσουμε ένα μέρος του Ελληνισμού ώστε να αποτελέσει κατ’ ευχή το κέντρο ανάκαμψης και αναγέννησης της Ρωμιοσύνης.   ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   m6plov   
Περιεχόμενα