August 14, 2018, 2:30 pm
ΟΙ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΑ, ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ; ΟΣΟ ΑΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ Η ΔΥΣΗ ΤΟ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ. ΓΙΑΤΙ;

ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ. ΔΙΟΤΙ, ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΗ. ΣΥΝΕΠΩΣ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. 

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ (ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ) ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ Η ΔΥΣΗ ΕΧΘΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ, ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΛΑΩΝ, ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ, ΩΣ Η ΜΟΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΦΥΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ (ΦΡΑΓΚΩΝ, ΝΟΡΜΑΝΔΩΝ, ΓΟΤΘΩΝ, ΤΕΥΤΟΝΩΝ, ΒΑΝΔΑΛΩΝ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ.

ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΕΝΑ ΒΑΘΥΤΑΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΥ ΩΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΛΑΩΝ.

ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΝΟΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΘΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ, ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΝΟΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ, ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙ ΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΙΤΙΑ.

ΘΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ: ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ (ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ) ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ.

ΟΤΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ, Η ΔΥΣΗ ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΧΙΛΙΕΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, Η ΔΥΣΗ ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΘΕΤΗΜΕΝΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΝΕΧΘΕΙ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ.

ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΤΙ-ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ, ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΞΟΝΑΣ Ή ΜΕ ΧΩΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ.

ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ; ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ. ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   gqmpjp   
Περιεχόμενα