September 20, 2018, 9:12 pm
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΞΟΡΜΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΔΑΦΗ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΙΑΚΗ ΔΙΑΔΚΑΣΙΑ.

ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ "ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ" ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΜΗΤΣΟΚΑΜΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ Ή ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΕΡΑ:

"HEY GUYS ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΜΕ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ. ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΛΕΝΙΝΙΣΤΕΣ-ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2008, ΧΑΡΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ, ΚΑΘ' ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΗΚΟ Ή Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Ή Η ΕΔΕΚ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗ ΛΥΣΗ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (ΜΕ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ) ΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ (ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ) ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΘΕΣΟΥΝ ΘΕΜΑ ΒΑΣΕΩΝ.

ΕΝΩ ΜΕ ΛΥΣΗ ΔΔΟ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΘΕΜΑ ΒΑΣΕΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΟ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΩΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΝ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΥΤΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ, ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΜΙΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ: ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

ΑΡΑ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΓΓΛΟΙ. ΘΑ ΥΠΟΔΥΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ-ΑΓΓΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΧΥΣΗ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΙΣΕΓΓΟΝΙΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΖΩΝΙΚΑ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΔΙΖΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΜΠ(ΑΝΑΝ)ΙΑΣ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ή ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ (ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ) ΟΠΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ."ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   4111ss   
Περιεχόμενα