August 20, 2018, 10:13 pm
"ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟ-ΡΩΜΑΙΪΚΟ, ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ, ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΙΣΩ".

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός (1714-1779): "...θα έρθει ένα ψευδό-ρωμαίικο, μην το πιστέψετε, θα φύγει πίσω".

ΣΧΟΛΙΟ:

Τι να εννοούσε άραγε ο Άγιος;

Μα τι άλλο από την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους το 1828 με την τεχνητή ταυτότητα του «Έλληνα» σε αντικατάσταση της επί 1,500 χρόνια (Χριστιανική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και Οθωμανική Αυτοκρατορία) πραγματικής ονομασίας μας: Ρωμαίου.

Το κράτος αυτό στηρίχθηκε σε μια προδοσία που ήταν η προδοσία της αναβίωσης της πολυεθνικής Χριστιανικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (εκ των υστέρων παραπλανητικώς καλούμενης «Βυζαντίου») στα ερείπια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, χάριν μιας Ελλαδίτσας «καθαρά ελληνικής».

Ποιες οι συνέπειες αυτού του λάθους:

1. Πολυδιάσπαση των Ορθοδόξων λαών σε βαλκανικά κρατίδια με συγκρουσιακή μεταξύ τους εθνικιστική πολιτική.

2. Επέκταση δυτικής επιρροής στα κράτη αυτά στην απουσία ισχυρού Ρωμαίικου αναχώματος. Προσπάθεια υπό της Δύσης άλωσης Ορθόδοξου φρονήματος.

3. Κρίση ταυτότητας καθιστώντας Ορθόδοξους λαούς, συμπεριλαμβανομένων εμάς, επιρρεπείς σε απαίσιες δυτικογενείς ψευδό-ιδεολογίες όπως του εθνικισμού, ρατσισμού και μαρξισμού που αιματοκύλησαν την ανθρωπότητα.

4. Ακρωτηριασμός της αίσθησης ιστορικής συνέχειας με ότι αυτό συνεπάγεται για την υπερηφάνεια των λαών αυτών αλλά και την απώλεια της παράδοσης των Ρωμαϊκών Θεσμών όπως ο Νόμος, η Διοίκηση, ο Στρατός, και η Υψηλή Διπλωματία.

5. Συμπλεγματική νοοτροπία της Ελλάδας με αποκορύφωμα την προδοσία της Κύπρου: την υπόσκαψη σε βαθμό... πραξικοπήματος του Εθνάρχη Μακαρίου ο οποίος με τη Ρωμαίικη του μεγαλοπρέπεια έδινε το παράδειγμα σθεναρής υπεράσπισης εθνικών συμφερόντων υπερβαίνοντας εθνοφυλετικές μικρότητες. Όταν δε η Τουρκία εισέβαλε με πρόσχημα το ελλαδικό πραξικόπημα, η Ελλάδα δεν επενέβη διότι "άλλο Κύπρος και άλλο Ελλάς" και "η Κύπρος κείται μακράν". Για το πραξικόπημα ήταν κοντά αλλά για τον πόλεμο με την Τουρκία ήταν μακριά!

Προσέξτε όμως τι λέει ο Άγιος: το ψευδορωμαίικο θα φύγει πίσω. Δηλαδή, με τη διάλυση της Τουρκίας θα αναβιώσει η Ρωμανία με Πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη – Νέα Ρώμη και θα αποκατασταθεί η εθνική μας συνείδηση.

Μέχρι τότε τι κάνουμε εμείς στην Κύπρο:

Α. Όχι «λύση» του Κυπριακού με βάση τη ρατσιστική ΔΔΟ που θα επιτρέψει στην Τουρκία να πάρει τον έλεγχο ολόκληρης της Κύπρου.

Β. Όχι στις ξενόφερτες ιδεολογίες της «Δεξιάς» και «Αριστεράς» (ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ-ΕΛΑΜ) και προτίμηση προς Κεντρώες δυνάμεις που είναι πιο απαλλαγμένες από υπαρξιακά κόμπλεξ.  

Γ. Συμμαχία με τη Ρωσία η οποία είναι το κράτος που προσπαθεί φιλότιμα (έχοντας απελευθερωθεί από τον Μαρξιστικό ζυγό) να παίξει σήμερα τον ρόλο της Ορθόδοξης Ανατολής και της Χριστιανικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   fvk0rb   
Περιεχόμενα