August 14, 2018, 2:28 pm
ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΣΗ ΠΟΛΕΜΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ;

«Αρχή άνδρα δείκνυσι» είπε ο Σοφοκλής, δηλαδή «Δώστε σε έναν άνθρωπο δύναμη και θα εμφανίσει τον χαρακτήρα του». Τι χαρακτήρα έδειξε η Δύση όταν της δόθηκε σχεδόν απόλυτη παγκόσμια κυριαρχία μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ; Οι ίδιοι οι Ρώσοι είχαν καταγγείλει την κομμουνιστική ιδεολογία και είχαν υιοθετήσει αρχές ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι Ρώσοι έκαναν εκτεταμένες δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις φέρνοντας ένα τέλος στην κομμουνιστική δικτατορία. Η ανθρωπότητα ήλπιζε σε μια νέα εποχή παγκόσμιας ειρήνης. Πώς ανταποκρίθηκε η Δύση;

1. Επέλεξαν να ερμηνεύσουν, με κακή πίστη, το τέλος του ψυχρού πολέμου ως ήττα της Ρωσίας από τη Δύση και όχι ως μια ελεύθερη απόφασή τους για τον τερματισμό του 70ετούς κομμουνιστικού πειράματος. Πρώτα ενθάρρυναν τον Γκορμπατσόφ να κάνει μεταρρυθμίσεις και όταν η Ρωσία είχε αποσταθεροποιηθεί και αποδυναμωθεί, η Δύση μπήκε στη λογική της εκμετάλλευσης αυτής της συγκυρίας για να υποτάξει πλήρως τη Ρωσία και να πετύχει την παγκόσμια ηγεμονία.

2. Το ΝΑΤΟ δεν διαλύθηκε, όπως ήταν η περίπτωση με το Σύμφωνο της Βαρσοβίας, μια ενέργεια που θα μπορούσε να δώσει ένα σαφές μήνυμα ότι η ανθρωπότητα γύριζε μια νέα σελίδα ειρήνης και ευημερίας.

3. Το ΝΑΤΟ επεκτάθηκε επιθετικά προς ανατολάς κοντά στα ρωσικά σύνορα παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου.

4. Το ΝΑΤΟ έκανε πόλεμο κατά του Ιράκ δήθεν για να ελευθερώσει το Κουβέιτ, παρά το ότι οι Ιρακινοί ήταν έτοιμοι να αποσυρθούν πριν από τη χερσαία επίθεση, σύμφωνα με μια πρωτοβουλία από τον Γκορμπατσόφ.

5. Το ΝΑΤΟ έκανε πόλεμο κατά της Γιουγκοσλαβίας για να βοηθήσει αποσχιστές Κροάτες και μουσουλμάνους, και προκειμένου να καταστρέψει τη Γιουγκοσλαβία, μια σύμμαχο της Ρωσίας.

6. Το ΝΑΤΟ έκανε πόλεμο εναντίον της Σερβίας, μια σύμμαχο της Ρωσίας, προκειμένου να βοηθήσει αποσχιστικές δυνάμεις Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου.

7. Η Δύση υποστήριξε συγκεκαλυμμένα τους Τσετσένους αυτονομιστές στρατιωτικά προκειμένου να διαμελίσει τη Ρωσία.

8. Το ΝΑΤΟ έκανε πόλεμο κατά του Ιράκ με μια ψεύτικη πρόφαση, σχετικά με την κατοχή δήθεν όπλων μαζικής καταστροφής, και εισέβαλαν στο Ιράκ.

9. Το ΝΑΤΟ έκανε πόλεμο και εισέβαλε στο Αφγανιστάν, μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στους δίδυμους πύργους, η οποίες ήταν μια προβοκάτσια των ίδιων των Αμερικανών.

10. Το ΝΑΤΟ έκανε πόλεμο κατά της Λιβύης μετά την υποκίνηση ενός εμφυλίου πολέμου.

11. Η Δύση υποκίνησε έναν εμφύλιο πόλεμο στη Συρία και ήταν στα πρόθυρα του να επιτεθεί στη Συρία, αν δεν είχε εμποδιστεί από τη ρωσική διπλωματία και ρωσική στρατιωτική αποτροπή.

12. Η Δύση αποσταθεροποίησε την Ουκρανία δύο φορές, προκειμένου να ανατραπεί η φιλορωσική κυβέρνηση Γιανούκοβιτς.

Σε γενικές γραμμές, είναι σαφές για κάποιον που είναι ειλικρινής, και δεν είναι θύμα πλύσης εγκεφάλου από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, ότι η Δύση προσπαθεί να περικυκλώσει και να καταστρέψει τη Ρωσία. Η Δύση είναι ο επιτιθέμενος και η Ρωσία υπερασπίζεται τη θέση της ως παγκόσμια δύναμη.

Αυτό βέβαια εγείρει το ερώτημα: γιατί η Δύση συμπεριφέρεται τόσο επιθετικά; Οι ρίζες του προβλήματος είναι ιστορικές, πολιτισμικές και θεολογικές. Βασίζονται στην πτώση του δυτικού τμήματος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, ως αποτέλεσμα των επιδρομών από βαρβαρικά φύλα όπως των Φράγκων, Τευτόνων, Νορμανδών, Γότθων και Βανδάλων.

Στη θεολογική σφαίρα, παρά την αρχική αντίσταση από τους Ρωμαίους Πάπες, στη συνέχεια οι Φράγκοι επέβαλαν τους δικούς τους Φράγκους Πάπες που οδήγησαν τα πράγματα στο Σχίσμα και στη δημιουργία μιας αντι-χριστιανικής Φραγκικής αίρεσης (παραπλανητικά αποκαλούμενη «Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία») βασισμένη στον Φραγκικό παγανισμό και βαρβαρότητα.

Μετά από αιώνες καταπίεσης, ο ρωμαϊκός λαός του δυτικού τμήματος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας αφομοιώθηκε με τους καταπιεστές του. Φυσικά, λόγω της πολιτισμικής ανωτερότητας των Ρωμαίων, αυτός ο πολιτισμός άντεξε και έγινε αποδεκτός εν μέρει από τους εισβολείς, αλλά η πολιτισμική ζημιά ήταν επίσης αναπόφευκτη, συμπεριλαμβανομένης αυτής στη θεολογική σφαίρα.

Επιπλέον, ως αποτέλεσμα της εγκατάλειψης της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, δηλαδή της Ορθόδοξης Εκκλησίας, οι λαοί της Δύσης παγιδεύτηκαν σε υπαρξιακή αγωνία και άγχος και πλανήθηκαν μέσα σε επιζήμιες ιδεολογίες, όπως ο φασισμός, ο ρατσισμός, ο φεουδαλισμός, η αποικιοκρατία, ο μαρξισμός, ο αθεϊσμός, ο υλισμός, ο ατομικισμός, ο Προτεσταντισμός κλπ. Αυτή η εκτροπή από την Ορθοδοξία και την αληθινή Ρωμαιοσύνη εξηγεί, επίσης, τη σχιζοφρένεια της Δύσης: Σε μια ματιά είναι οργανωμένη, με αξιοθαύμαστους θεσμούς, με μεγάλα τεχνολογικά και καλλιτεχνικά επιτεύγματα. Και σε μια άλλη ματιά, εντελώς βάρβαρη!

Η εγκατάλειψη της Μίας Εκκλησίας, δημιούργησε στη Δύση ένα βαθιά ριζωμένο κόμπλεξ που στρέφεται κατά των λαών που κατάφεραν να παραμείνουν εντός της Εκκλησίας. Αυτό το κόμπλεξ εκδηλώνεται με μια επιθυμία να καταστρέψει αυτούς τους λαούς, προκειμένου να καταστρέψει τα αποδεικτικά στοιχεία της δικής τους προδοσίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι στη Δύση αισθάνονται με αυτόν τον τρόπο, αλλά ήταν η κινητήρια δύναμη, για παράδειγμα, πίσω από την επιθετικότητα των «Σταυροφόρων» της Δύσης κατά της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (παραπλανητικά αποκαλούμενη «Βυζάντιο» από δυτικούς ιστορικούς) και σήμερα είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιθετικότητα κατά της Ρωσίας η οποία είναι το πιο ισχυρό Ορθόδοξο κράτος.

Όλη αυτή η επιθετικότητα από τη Δύση στην προσπάθειά τους για παγκόσμια ηγεμονία οδήγησε (ακόμα και αν αρχίσουμε να μετρούμε από το 1990 και μετά) σε εκατομμύρια νεκρούς (συμπεριλαμβανομένων παιδιών), σε θλίψη, φτώχεια και χάος. Είναι σαφές ότι αυτό που βλέπουμε από τη Δύση σήμερα είναι μια πλήρη επιστροφή (με τη βοήθεια της δυτικής προπαγάνδας που παρουσιάζει το μαύρο ως άσπρο) στη φασιστική ιδεολογία του «νόμου του ισχυρότερου», με σκοπό να επιτευχθεί ο πλήρης παγκόσμιος έλεγχος με οποιοδήποτε κόστος, σύμφωνα με το εξίσου φασιστικό παπικό δόγμα «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Η Ρωσία αποτελεί εμπόδιο σε αυτή την βαρβαρότητα και γι 'αυτό βρίσκεται στο στόχαστρο της Δύσης.

Για το καλό της ανθρωπότητας και του πολιτισμού, ελπίζουμε η Χριστιανική Ορθόδοξη Ρωσία να είναι νικηφόρα στην αντίσταση της, και ότι οι αδελφοί μας στη Δύση θα δουν πίσω από την προπαγάνδα με την οποία βομβαρδίζονται καθημερινά, και θα καταγγείλουν και θα αποστασιοποιηθούν από τη φασιστική και επιθετική ελίτ τους, η οποία έχει μετατρέψει τον κόσμο σε σφαγείο. Ελπίζουμε επίσης ότι θα επιστρέψουν στη μητέρα τους, Ορθόδοξη Εκκλησία, με την οποία ήταν συνδεδεμένοι πριν από την εισβολή των Φράγκων και άλλων βαρβαρικών φύλων στο δυτικό τμήμα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, και την επιβολή της αίρεσης του Φραγκικού Παπισμού.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   codpes   
Περιεχόμενα