August 14, 2018, 2:29 pm
ΗΜΕΡΑ ΔΗΣΑΚΕΛ

ΕΤΟΣ 2040, ΛΥΚΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ: 

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΔΗΣΑΚΕΛ, ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ.

ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΪΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΥΠΟ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΚΑΤΟΧΗ:

ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΟ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΗΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΕΛ.

ΤΟ ΔΗΣΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕ ΤΗ ΡΩΜΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΦΡΑΓΚΟ-ΤΕΥΤΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟ.

ΤΟ ΑΚΕΛ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΝ ΑΘΕΪΣΜΟ, ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΜΑΖΑ.

ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΟΡΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΧΥΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΤΡΟΠΟ: ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ. ΕΚΕΙ ΠΕΤΑΣΣΟΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟ ΠΕΤΙΝΑΡΙ ΤΟ ΔΗΣΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ: ΑΦΟΥ ΣΕ ΑΗΔΙΑΣΕ Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΑΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η "ΑΝΤΙΘΕΤΗ" ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΗΣΥ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΘΕΤΟ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΗΣΥ ΚΑΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΞΕΓΕΛΙΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ, ΕΠΕΙΘΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΙΑΖΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΔΟ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΗ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΤΑΞΙΚΟΥ, ΥΠΕΡ-ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΡΩΜΑΙΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ ΕΓΙΝΑΝ ΕΘΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΝ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΩΑ, ΜΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΔΗΣΑΚΕΛΙΚΟΣ ΕΘΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΜΜΕΣΗ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΩΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΜΕΝΑΝ ΜΙΚΡΑ, ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΤΡΕΠΑΝ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΩΟΥ ΧΩΡΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΣΑΚΕΛΙΚΟ ΕΘΙΣΜΟ.

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ, ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΔΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ, ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ (ΤΑΧΑ) ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ, ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗ ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΘΝΗΣΙΓΕΝΕΣ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΡΡΕΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!

ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ, ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΒΑΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΜΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΪΚΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ, ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΟΣΥΝΗΣ.

ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΓΓΡΗΓΟΡΣΗΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΗΓΕΣΙΑ ΘΕΣΠΙΣΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΧΛΕΥΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΜΕ ΓΟΡΙΛΛΕΣ, ΜΠΙΘΗΚΟΙ Ή ΜΑΪΜΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΔΗΣΑΚΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ (ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΔΗΣΥ ΟΥΤΕ ΑΚΕΛ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΣΜΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   9hil8v   
Περιεχόμενα