September 20, 2018, 9:11 pm
ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΑΝ ΚΙ ΜΟΥΝ

Κυπριακέ Λαέ,

Η ηγεσία μας έχει δεχθεί ''λύση'' Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας (''ΔΔΟ'') αποτελούμενη από δύο ίσου καθεστώτος συνιστώσες πολιτείες, και με πολιτική ισότητα μεταξύ της ελληνοκυπριακής (ΕΚ) και τουρκοκυπριακής (ΤΚ) κοινότητας. Επίσης, μέσα από τη ''λύση'' κατοχυρώνεται και διαιωνίζεται η παρουσία των αποικιοκρατικών βρετανικών βάσεων μέσα στη χώρα μας.

Ανεξαρτήτως των υπολοίπων προνοιών και λεπτομερειών της ''λύσης'', από τη στιγμή που η Τουρκία θα έχει στα χέρια της αυτά τα δύο εργαλεία, δηλαδή την πολιτική ισότητα των ΤΚ και τη διζωνικότητα, θα είναι σε θέση να εφαρμόσει το τελικό σχέδιο της για την τουρκοποίηση ολόκληρης της Κύπρου, και όχι μόνο του βορείου τμήματος.

Τα τέσσερα στάδια τουρκοποίησης ολόκληρης της Κύπρου σε περίπτωση αποδοχής ''λύσης'' ΔΔΟ είναι συνοπτικά τα εξής:

1. Η ΤΚ συνιστώσα πολιτεία θα είναι υπό τον έλεγχο της Τουρκίας.

2. Με υποκίνηση της Τουρκίας, θα υπάρξει μαζική είσοδος λαθρομεταναστών, ανάμεσα στους οποίους θα υπάρχουν και τρομοκράτες, με σκοπό τη δημογραφική ανατροπή και την αποσταθεροποίηση ολόκληρης της χώρας.

3. Η Κεντρική Κυβέρνηση, λόγω ισότιμης συμμετοχής ΤΚ που θα ελέγχονται από την Άγκυρα, θα είναι ανίκανη να ελέγξει την κατάσταση και να αποτρέψει το χάος.

4. Έτσι θα οδηγηθούμε σε πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάρρευση, οξύτατο πρόβλημα εσωτερικής ασφάλειας, μαζική μετανάστευση ΕΚ, μετατροπή των ΕΚ σε μειονότητα, και σύντομη τουρκοποίηση ολόκληρης της Κύπρου.

Κυπριακέ Λαέ ξύπνα! Γνωρίζουμε τις σχέσεις της Τουρκίας με τη διεθνή ισλαμική τρομοκρατία. Γνωρίζουμε τον στόχο της για πλήρη γεωπολιτικό έλεγχο της Κύπρου. Το μοναδικό εμπόδιο στους στόχους της Τουρκίας είναι η Κυπριακή Δημοκρατία (''ΚΔ'') ευρισκόμενη υπό ΕΚ έλεγχο, όπως είναι ιστορικά και δημοκρατικά δίκαιο. Η ΚΔ αν και είναι μικρό και αδύνατο κράτος, εντούτοις είναι κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο και βρίσκεται σε ΕΚ χέρια. Σε περίπτωση τρομοκρατικής απειλής, ασύμμετρου πολέμου ή και συμβατικού πολέμου, θα κινητοποιήσει όσες δυνάμεις έχει για να αμυνθεί. Μπορεί να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μπορεί να κινητοποιήσει τον στρατό και λοιπά σώματα ασφαλείας, μπορεί να συνάψει συμμαχίες με ισχυρότερα από την Τουρκία κράτη, μπορεί να προσφύγει σε διεθνείς οργανισμούς. Μέσα στους νάρθηκες της ΔΔΟ όμως, δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα από όλα αυτά, εφόσον όλες οι κρατικές δομές θα είναι διάτρητες και διαβρωμένες από την ισότιμη τουρκική παρουσία. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μεταξύ της διατήρησης της ασπίδας της ΚΔ και της εγκατάλειψής της.

Γιαυτό η μοναδική επιλογή που έχουμε ενώπιον μας σήμερα είναι να απορρίψουμε το Σχέδιο Μπαν Κι Μουν. Πρόκειται για μια σατανική παγίδα που δεν θα περάσει διότι δεν είμαστε κορόιδα ούτε των Τούρκων ούτε των Βρετανών, οι οποίοι αμφότεροι έχουν συμφέρον και επιδιώκουν να μας υποβαθμίσουν σε μειονότητα μέσα στη ίδια την πατρίδα μας. Οι Τούρκοι και οι Βρετανοί ξέρουν να προωθούν τα συμφέροντά τους τα οποία στρέφονται εναντίον μας. Εμείς τώρα πρέπει να ξυπνήσουμε και να τους φράξουμε τον δρόμο όπως κάναμε το 2004 με το μεγάλο ΟΧΙ στην πλεκτάνη Ανάν.

Μπορούμε και πρέπει να επαναλάβουμε το μεγάλο ΟΧΙ του 2004. Η ΚΔ θα πρέπει να προστατευθεί ώστε να αποτελέσει ασπίδα για την επιβίωση του κυπριακού λαού, και δόρυ για την απελευθέρωση των κατεχομένων εδαφών μας όταν το ισοζύγιο δυνάμεων και οι διεθνείς συνθήκες το επιτρέψουν. Αντί να διαλύσουμε εμείς οι ίδιοι το κράτος μας, θα πρέπει να το ενισχύσουμε με την κατάλληλη εσωτερική και εξωτερική πολιτική ώστε να είναι σε θέση να διεκδικήσει μια πραγματικά δίκαιη και βιώσιμη λύση στην οποία οι ΤΚ συμπατριώτες μας θα έχουν πλήρως διασφαλισμένα τα δικαιώματα τους ως μειονότητα (όπως και οι Αρμένιοι και Μαρωνίτες συμπατριώτες μας) και όχι ως ισότιμη κοινότητα και δορυφόροι του τουρκικού επεκτατισμού και ελέγχου ολόκληρης της Κύπρου.

Κλείνοντας, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον κυπριακό λαό να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας και του πολιτισμού μας, και να επαναλάβουμε το μεγάλο ΟΧΙ στα σατανικά σχέδια εναντίον της πατρίδας μας. Ο Ελληνορθόδοξος πολιτισμός μας είναι οικουμενικός και δεν στρεφόμαστε εναντίον κανενός λαού. Θα πρέπει όμως πάντοτε να είμαστε έτοιμοι για αντίσταση και προάσπιση της φυσικής, εθνικής και πολιτισμικής παρουσίας μας, όχι μόνο για το δικό μας καλό αλλά για το καλό ολόκληρης της ανθρωπότητας, συμπεριλαμβανομένων και των εχθρών μας. Είναι γιαυτό τον λόγο που, με τη βοήθεια του Θεού, μπορούμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε προτάσσοντας, για ακόμη μια φορά, ένα μεγάλο και εθνοσωτήριο ΟΧΙ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   smk0t2   
Περιεχόμενα