September 18, 2018, 10:53 pm
ΛΥΣΗ ΔΙΖΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΙΝΩΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ - ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΠΕΘΕΡΑ ΤΗ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΟ γάμος είναι ένας ευλογημένος θεσμός και για αυτό θα πρέπει πάντοτε να υπάρχουν ή να διασφαλίζονται εκ των προτέρων οι μίνιμουμ απαραίτητες προϋποθέσεις επιτυχίας του. Αναλόγως, η επανένωση των δύο κοινοτήτων της Κύπρου, για να είναι επιτυχημένη και βιώσιμη, θα πρέπει να γίνει μέσα στα πλαίσια μιας λύσης ενιαίου και δημοκρατικού  κράτους. Ο γάμος τύπου Ανάν ή Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας την οποία προάγει το ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ, ευρισκόμενο κάτω από την επήρεια ιδεολογικών παραισθησιογόνων, δεν πληροί της ελάχιστες προϋποθέσεις επιτυχίας για τους ακόλουθους λόγους:

1. Δεν είναι πραγματικός και βιώσιμος γάμος μέσα στον οποίο θα ενωθούν οι δύο κοινότητες για να δημιουργήσουν μια νέα οικογένεια και κοινωνία, αλλά αντίθετα είναι ένας μηχανισμός εξισορρόπησης αντιτιθέμενων εθνικιστικών συμφερόντων. Η κεντρική και θεμελιώδης φιλοσοφία του συστήματος της διζωνικής είναι ότι υπάρχουν δύο κοινότητες ή εθνότητες με συγκρουόμενα συμφέροντα τα οποία πρέπει να εξισορροπηθούν μέσα στα πλαίσια μιας «δίκαιης» διευθέτησης ώστε να μην μπορεί η μια πλευρά να επιβληθεί και να καταπιέσει την άλλη. Αναγνωρίζοντας, όμως, και θεωρώντας δεδομένα τα «αντιτιθέμενα εθνικιστικά συμφέροντα» (τα οποία «πρέπει» να εξισορροπηθούν) η ρατσιστική θεωρία της Διζωνικής Ομοσπονδίας ουσιαστικά τα εμπεδώνει και ενισχύει, εμποδίζοντας την υπέρβαση τους, και ενθαρρύνοντας μια συγκρουσιακή νοοτροπία μεταξύ των δύο κοινοτήτων που αργά ή γρήγορα θα φέρει την παράλυση και κατάρρευση του κρατικού οικοδομήματος. Είναι σαν να ξεκινά ένα ανδρόγυνο τον γάμο του έχοντας ως συνταγή επιτυχίας την αντιπαλότητα και έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ τους!

2. Δεν είναι πραγματικός και βιώσιμος γάμος διότι η πεθερά Τουρκία θα επιμένει να παριστάνει την προστάτιδα της «πιο αδύνατης» νύμφης και θα επεμβαίνει είτε νόμιμα ή παράνομα στην έγγαμη σχέση μέσω της ελεγχόμενης από αυτή Τουρκοκύπριας νύμφης με σκοπό να ελέγχει το ανδρόγυνο και να επιβάλλει τη θέληση και τον έλεγχο της επί ολόκληρης της συζυγικής στέγης.

3. Σε περίπτωση αντίστασης του Ελληνοκύπριου άνδρα, η πεθερά θα έχει τα μέσα να τον εξουδετερώσει με τις «σωστές» συμβουλές προς τη νύμφη κάνοντας τη μη συνεργάσιμη με αποτέλεσμα την παράλυση της λειτουργίας του ανδρογύνου, δηλαδή του κράτους, οδηγώντας την κατάσταση σε συνταγματικό, κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο και χάος.

4. Περαιτέρω, η πεθερά Τουρκία μέσω της Τουρκοκύπριας νύμφης, θα έχει τα κλειδιά της πισινής πόρτας της συζυγικής οικίας μέσω της οποίας θα διοχετεύει εποίκους, λαθρομετανάστες, εγκληματίες και ισλαμιστές τρομοκράτες με σκοπό η ζωή του ελληνοκύπριου άνδρα να καταστεί ανυπόφορη και να τεθεί σε κίνδυνο. Η εκδίωξη των παρείσακτων στοιχείων θα προϋποθέτει την κοινή δράση του ανδρογύνου αλλά η νύμφη ούσα κάτω από την επιρροή της δαιμόνιας πεθεράς Τουρκίας, δεν θα συνεργάζεται αλλά αντίθετα θα ενθαρρύνει τους καλεσμένους της.

5. Μη έχοντας άλλη επιλογή, ο Ελληνοκύπριος άνδρας θα απευθυνθεί σε διεθνή όργανα για να τον βοηθήσουν να εκδιώξει τους εγκληματίες αλλά εκείνοι θα δηλώνουν αδυναμία εξέτασης του παραπόνου στην απουσία του εταίρου ημίσεως, της Τουρκοκύπριας νύμφης, η οποία όμως δεν θα έχει κανένα παράπονο αλλά αντίθετα θα διασκεδάζει με τους καλεσμένους της. Εν τω μεταξύ, διεθνή μέσα ενημέρωσης θα χαιρετίζουν την «Τουρκοκυπριακή Άνοιξη» και τη χειραφέτηση και απελευθέρωση της Τουρκοκύπριας νύμφης από τον ζυγό του καταπιεστικού Ελληνοκύπριου άνδρα.

6. Επίσης, ο Ελληνοκύπριος άνδρας θα ζητήσει βοήθεια από τους κουμπάρους του γάμου, δηλαδή την Αγγλία και την Αμερική, αλλά αυτοί ενδόμυχα θα χαίρονται με το κατάντημα του Ελληνοκύπριου άνδρα ο οποίος θα έχει γίνει διεθνές περίγελο που δέχθηκε βλακωδώς, παρασυρόμενος από το ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ, να ενωθεί με την Τουρκοκύπρια νύμφη υπό μορφή μιας τριτοκοσμικής, ρατσιστικής Διζωνικής Ομοσπονδίας. Μη έχοντας άλλη επιλογή, ο Ελληνοκύπριος άνδρας θα επιδιώξει το διαζύγιο για να περισώσει τουλάχιστον τη μισή οικία που είχε πριν από τον γάμο. Θα ζητήσει και πάλι βοήθεια από τους αγγλοαμερικανούς κουμπάρους για τον σκοπό αυτό, αλλά αυτοί, μετά βίας συγκρατώντας τα γέλια τους, θα του πουν «μα τι είναι αυτά που λες; τόσο κόπο κάναμε να σας παντρέψουμε και εσύ με την πρώτη δυσκολία θέλεις να διαλύσεις τον γάμο; Εμείς σας αγαπούμε και τους δύο! Δεν μπορούμε να δεχθούμε αυτό το πράγμα!»

7. Τελικά, ο Ελληνοκύπριος άνδρας θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την οικία που κληρονόμησε από τους προγόνους του, αφήνοντας την ουσιαστικά στην πεθερά Τουρκία η οποία θα ελέγχει πλέον ολόκληρη την οικία, εκτός από ένα δωμάτιο που θα ανήκει στον Άγγλο κουμπάρο με τις κυρίαρχες βάσεις του. Δεν θα ενοχλήσει εκείνο το δωμάτιο επειδή ο Άγγλος κουμπάρος θα την προειδοποιήσει ότι αν ενοχλήσει εκείνο το δωμάτιο, τότε θα επιδιώξει να επαναφέρει τον Ελληνοκύπριο άνδρα. Όλα τα άλλα δωμάτια όμως θα τα κάνει δικά της καταστρέφοντας οτιδήποτε θυμίζει τον νόμιμο ιδιοκτήτη.

Ποια είναι λοιπόν η σωστή λύση; Η λύση Ενιαίου Δημοκρατικού Κράτους με κεφαλή τον Ελληνοκύπριο Άνδρα. Και τι γίνεται αν η πεθερά Τουρκία δεν δέχεται να δώσει την Τουρκοκύπρια κόρη της σε γάμο μέσα σε αυτό το ενιαίο και δημοκρατικό πλαίσιο - θα μείνουμε με τη μισή μόνο οικία που πήραμε από τους προγόνους μας; Αναγκαστικά και προσωρινά ναι, αλλά δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Θα αγωνιστούμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, με επιθετική διπλωματία και έξυπνες συμμαχίες (ιδιαίτερα με την Ορθόδοξη Ρωσία που θα ήταν ασύγκριτα πιο κατάλληλος κουμπάρος από την Αγγλία και Αμερική), ώστε η Τουρκία να αποδυναμωθεί και να μην μπορεί να επιβάλει τη θέλησή της όσον αφορά το περιεχόμενο της λύσης. Παράλληλα, θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση να εκμεταλλευτούμε πολιτικά οποιοδήποτε στραβοπάτημα της Τουρκίας η οποία σήμερα, εξ αιτίας της επιθετικότητάς της, βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση σε μια εκρηκτική και άκρως επικίνδυνη φάση όσον αφορά την ίδια την ύπαρξη της ως κράτος, γεγονότα που αναπόφευκτα μας θυμίζουν τις προφητείες για την τελική εξάλειψη της από τον χάρτη του κόσμου!

Συνοψίζοντας τα πιο πάνω, αν για να γίνει ένας σωστός γάμος θα πρέπει να περιμένουμε να αρρωστήσει ή να πεθάνει η πεθερά, τότε, παρά να αυτοκτονήσουμε εμείς, θα περιμένουμε. Στο κάτω κάτω, ο θάνατος της πεθεράς θα ήταν ίσως το καλύτερο γαμήλιο δώρο και για τους δύο μελλόνυμφους!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   57rts6   
Περιεχόμενα