September 26, 2018, 4:29 pm
ΠΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΚύριε Χριστόφια,

Σε μερικά χρόνια, εάν φυσικά υπάρχει ελεύθερη Κυπριακή Δημοκρατία μέχρι τότε, τα εγγονάκια σας θα καθίσουν στα σχολικά θρανία για να διδαχτούν μεταξύ άλλων και το μάθημα της νεότερης ιστορίας της Κύπρου. Δεν θα ήταν μεγάλο σοκ κύριε Χριστόφια να διαβάζουν το όνομα του αγαπημένου τους παππού πρώτο στη λίστα στο κεφάλαιο ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ πάνω από τα ονόματα των πραξικοπηματιών οπλαρχηγών της ΕΟΚΑ Β που εσείς ο ίδιος ορθά καταδικάζετε νυχθημερόν όλα αυτά τα χρόνια ως συνυπεύθυνους για την καταστροφή της Κύπρου το 1974;

Και αυτό γιατί ο ιστορικός του μέλλοντος σε κάποια υποσημείωση πολύ πιθανόν να αναγνωρίσει κάποιο ελαφρυντικό στους πραξικοπηματίες οπλαρχηγούς επισημαίνοντας ότι κατέστρεψαν την Κύπρο παρασυρόμενοι από την χούντα και τους αμερικανούς, που εκμεταλλευόμενοι τα φρονήματα τους, τους έκαναν να πιστέψουν στην ιδέα της ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα και στην πλανεμένη θέση ότι μόνο έτσι διασφαλίζεται η ελληνικότητα και η ορθοδοξία σε αυτό τον τόπο. Για εσάς, το πιο πιθανόν είναι ότι δεν θα υπάρξει καμία υποσημείωση και κανένα ελαφρυντικό εφόσον ενσυνείδητα θέτετε υπεράνω της πατρίδας το αναχρονιστικό, φαρισαϊκό και αθεϊστικό ΑΚΕΛ την ιδεολογία του οποίου έχετε αναγάγει σε ειδωλολατρία και θρησκεία.

Τι έχει περισσότερη σημασία για εσάς κύριε Χριστόφια; Η πολιτική επιβίωση του ΑΚΕΛ ή η διάσωση του κράτους; Έχει μεγαλύτερη σημασία να γραφτείτε στην ιστορία ως ο σωτήρας του ΑΚΕΛ ή ως ο σωτήρας της ΚΥΠΡΟΥ; Είτε το θέλετε είτε όχι, εσείς είστε ο τιμονιέρης του σκάφους και σε εσάς εναπόκειται εάν θα κλείσετε τα αυτιά στο ΑΚΕΛ και στον περίγυρο που κατορθώνοντας να εγκαταλείψουν το καράβι και να επιβιβαστούν σε μια βαρκούλα σας φωνάζουν "ΒΥΘΙΣΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ, ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ."

Επιτέλους πετάξετε έξω από το προεδρικό κλοτσηδόν το ΑΚΕΛ και τον περίγυρο και πάρτε αποφάσεις σωτήριες και ελπιδοφόρες για την διάσωση της οικονομίας και της εθνικής αξιοπρέπειας αυτού του λαού. Δηλαδή:

1. Καταγγελία της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας και επανατοποθέτηση του κυπριακού μόνο ως θέματος εισβολής και κατοχής από την Τουρκία. Η διζωνική το γνωρίζετε ότι δεν θα αντέξει στον χρόνο και θα μας αφήσετε κρατικά άστεγους και ανυπεράσπιστους στην τουρκική και ισλαμική λαίλαπα που θα κατακλύσει την Κύπρο νόμιμα ή παράνομα, εκμεταλλευόμενοι τη συντριπτική τους πληθυσμιακή υπεροχή και μη διαστάζοντας να χρησιμοποιήσουν τρομοκρατικές μεθόδους (βλ. Λιβύη, Συρία, Κόσοβο, Τσετσενία).

2. Συμπόρευση με τη Ρωσία, παραχώρηση στρατιωτικών βάσεων, υποθαλάσσιων οικοπέδων, με αντάλλαγμα οικονομική και στρατιωτική βοήθεια.

3. Προώθηση του πιο πάνω στόχου έστω και αν αυτό μας φέρει σε ρήξη με την Ε.Ε. από την οποίαν να είμαστε έτοιμοι να φύγουμε.

4. Απολογία και καταγγελία εκείνων των πτυχών της Λενινιστικής ιδεολογίας που υποστηρίζουν την επαναστατική βία και τον αθεϊσμό και έτσι έρχονται σε σύγκρουση με τον ελληνορθόδοξο πολιτισμό μας.

Μόνον έτσι η ιστορία θα διαγράψει τα τραγικότατα λάθη σας και θα σας κατατάξει στο πάνθεον των ηρώων.

Κάντε το αν μη τι άλλο για τα εγγονάκια σας.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   2a5228   
Περιεχόμενα