September 26, 2018, 3:30 pm
Η ΚΡΙΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΑγαπητοί φίλοι,

Αναμφίβολα διανύουμε μια εξαιρετικά κρίσιμη και επικίνδυνη περίοδο. Η κρίση αυτή όμως μπορεί να αποτελέσει και μια χρυσή ευκαιρία για απεγκλωβισμό μας από τα γρανάζια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δυστυχώς κανένας από τους πολιτικούς μας δεν αντιλαμβάνεται αυτή τη χρυσή ευκαιρία που έχουμε ενώπιον μας για απελευθέρωση από την ευρωπαϊκή μέγγενη που απειλεί να μας συνθλίψει, στρεφόμενοι προς την Ορθόδοξη Ρωσία και χαράσσοντας μαζί της μια κοινή γεωστρατηγική πορεία.

Με θλίψη ακούσαμε σήμερα τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο να λέει ότι η Κυβέρνηση Αναστασιάδη δεν διανοείται καν μια λύση του προβλήματος χρέους έξω από τα πλαίσια της Τρόικας και των ευρωπαϊκών θεσμών.

Από την άλλη το ΑΚΕΛ τώρα εισηγείται ακριβώς μια λύση έξω από τα πλαίσια της Τρόικας πλην όμως μένει εκτεθειμένο διότι δεν το επεδίωξε αυτό όταν ήταν Κυβέρνηση. Δεν το επεδίωξε ενώ ήταν ρεαλιστικό να επιτύχει μια συνεργασία με τη Ρωσία η οποία ήταν και είναι πρόθυμη να βοηθήσει με ανάλογα ανταλλάγματα όπως την παραχώρηση ναυτικών βάσεων, δικαιώματα συνεκμετάλλευσης φυσικού αερίου, αγορά τραπεζών κ.α. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ακόμη και τα ανταλλάγματα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν προς όφελός μας εξ απόψεως ασφάλειας και αμυντικής θωράκισης, εκτός από την εξόφληση του χρέους μας.

Ας ελπίσουμε ότι στο ΑΚΕΛ θα υποβαθμιστεί η Ανανο-Λενινιστική πτέρυγα του ΑΚΕΛ (Χριστόφιας-Στεφάνου-Λουκαΐδης-Χ’Γεωργίου) και θα αναβαθμιστεί η Κατσουριδική πτέρυγα, για τον λόγο ότι η Ανανο-Λενινιστική πτέρυγα είναι στην πραγματικότητα αντι-Ρωσική πτέρυγα εφόσον, ως καθαρόαιμοι Λενινιστές, αποστρέφονται οτιδήποτε έχει σχέση με Ορθοδοξία που είναι σήμερα το κύριο χαρακτηριστικό του Βλαδίμηρου Πούτιν και της Ρωσίας.

Το πιο εξοργιστικό είναι ότι ενώ κατ’ επανάληψη η πτέρυγα αυτή έκλεισε την πόρτα στη Ρωσία, εντούτοις συνεχίζουν το αηδιαστικό θέατρο ότι είναι φιλο-Ρώσοι και ότι έχουν τις καλύτερες σχέσεις με τη Ρωσία. Πάντως να ξέρουν ότι αργά ή γρήγορα το θέατρο τους θα αποκαλυφθεί, αν όχι στην παρούσα ζωή τότε στη Δευτέρα Παρουσία, και τους εύχομαστε καλή τύχη και καλή επιχειρηματολογία.

Τώρα όμως τι κάνουμε; Τουλάχιστον οι πολιτικοί που αντιλήφθηκαν ότι κινδυνεύουμε εντός της Ε.Ε. ας βρουν το θάρρος να μιλήσουν ανοικτά υπέρ της προσέγγισης με τη Ρωσία μέσα στα πλαίσια μια βαθιάς (όχι επιφανειακής) γεωστρατηγικής σχέσης. Όχι να κάνουμε καραγκιοζλίκια να ζητούμε στήριξη από τη Ρωσία απλώς για να πάμε πίσω να επαναδιαπραγματευτούμε με τους τροϊκανούς εχθρούς μας για να πετύχουμε τι; Μια τρύπα στο νερό!

Πρέπει να αποκτήσουμε επιτέλους αξιοπρέπεια! Και καθαρό μυαλό! Φτάνει πια η σχιζοφρένεια όπως στο κυπριακό: κακή Τουρκία από τη μια – κόπιασε έσσω μας να κάνουμε ομοσπονδία από την άλλη. Κακή Τρόικα από τη μια – να γίνουμε χαλί να μας πατήσεις από την άλλη. Τέρμα πια! Θέλουμε ηγέτες με καθαρό μυαλό και αξιοπρέπεια! Ζητούμε πολλά;ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   k665fg   
Περιεχόμενα