September 26, 2018, 3:29 pm
ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΔΗΣΑΚΕΛ!Από πού αντλεί τη δύναμη του ένα Μαρξιστικό, Κομμουνιστικό κόμμα όπως είναι το ΑΚΕΛ σε μια χώρα Ορθόδοξη Χριστιανική, και μάλιστα με ανεπτυγμένο το θρησκευτικό αίσθημα του λαού της, όπως είναι η Κύπρος;

Από τη μεγάλη προπαγανδιστική και υποκριτική ικανότητα του ΑΚΕΛ με την οποία πέρασε το μήνυμα στις μάζες (συνειδητά ή υποσυνείδητα) ότι το ΑΚΕΛ είναι φιλο-ρωσικό και φιλο-Μακαριακό.

Γιατί είναι τόσο σημαντικά αυτά τα χαρακτηριστικά;

Διότι τα χαρακτηριστικά αυτά θυμίζουν (συνειδητά ή υποσυνείδητα) τη χιλιάχρονη Βυζαντινή Αυτοκρατορία η οποία είναι το αποκορύφωμα της Ελληνικής και Παγκόσμιας Ιστορίας, το αποκορύφωμα του Ελληνικού και Παγκοσμίου Πολιτισμού. Περαιτέρω, ο Μακάριος ήταν ένας ηγέτης παγκόσμιας εμβέλειας ο οποίος με το ανάστημα του διασφάλισε τη φυσική και εθνική μας επιβίωση μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες εσωτερικές και εξωτερικές συνθήκες. Μπορεί αυτό να μην το αναγνωρίζουν συνειδητά οι περισσότεροι, ή να θεωρούν αφελώς ότι η φυσική μας επιβίωση ήταν και είναι δεδομένη, όμως η αλήθεια έχει τη δική της λογική και το δικό της εκτόπισμα. Αυτό ακριβώς το εκτόπισμα προσπαθεί κυνικά να εκμεταλλευτεί το ΑΚΕΛ έστω και αν στην πραγματικότητα θα προτιμούσε να μην υπήρχε ποτέ Μακάριος.

Πως το ΑΚΕΛ εκμεταλλεύεται αυτό το συνειδητό ή υποσυνείδητο αίσθημα;

Διότι κανένα κόμμα δεν τους εκθέτει ενώπιον του λαού. Ο ΔΗΣΥ βολεύεται με ένα ισχυρό και ψεύτικο ΑΚΕΛ. Όταν κάποιος δεν είναι καλά διαβασμένος ιστορικά, όπως είναι δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία του κυπριακού λαού, τότε αισθάνεται το ψέμα χωρίς να μπορεί να το αναλύσει με αποτέλεσμα να πέφτει στην παγίδα να υποστηρίζει τον ΔΗΣΥ ως τον δήθεν αντίπαλο πόλο ή να απαξιώνει την πολιτική συνολικά και να απέχει από τις εκλογές. Από την άλλη, ενώ τα κεντρώα κόμματα έχουν κάθε λόγο να αποκαλύψουν την απάτη του ΑΚΕΛ εντούτοις φαίνονται να είναι ανεπαρκή όσον αφορά την επικοινωνιακή τους πολιτική.

Γιατί ο ΔΗΣΥ δεν είναι το αντίθετο του ΑΚΕΛ όπως γενικά θεωρεί ο κόσμος;

Διότι ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ αντλούν και οι δύο έμπνευση από θεωρίες, ιδεολογίες και καταστάσεις που βρίσκονται έξω από τα πλαίσια της Ελληνορθόδοξης Βυζαντινής Παράδοσης.

Για παράδειγμα ο ΔΗΣΥ φλερτάρει με τον εθνικισμό για να φανατίσει τους οπαδούς του - μια ιδεολογία που έχει τις ρίζες της στη φράγκικη Δύση και η οποία καμία σχέση δεν έχει με την Ελληνορθόδοξη Οικουμενικότητα η οποία υπερβαίνει ταξικές και φυλετικές διακρίσεις. Το δε ΑΚΕΛ, ή τουλάχιστον η λενινιστική ηγεσία του, υποστηρίζει τον αθεϊστικό υλισμό, που επίσης πόρρω απέχει από τον Ελληνορθόδοξο Πολιτισμό.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΩΡΑ Η ΠΛΑΝΗ: ΕΙΜΑΙ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΣΥ. Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΝΗ, ΨΕΥΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΗ. ΤΙ ΚΑΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΘΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ; ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΚΕΛΙΚΟΣ!

ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΝΗ, ΨΕΥΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΘΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΣ!

ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΜΟΥ ΚΕΝΟ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΔΗΣΥ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΑΚΕΛ. ΚΑΙ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΨΙΜΗ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΗΣ» ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ», ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗ ΔΟΣΗ ΜΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ.

Τι πρέπει να γίνει κανείς αν όχι ΑΚΕΛικός ή Συναγερμικός;

Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει ένα κεντρώο κόμμα το οποίο να επιδιώκει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι ρόλο κομπάρσου. Το Κέντρο αποτελείται βέβαια από ανθρώπους της ίδιας κοινωνίας μας. Όμως, συγκριτικά με το ΔΗΣΑΚΕΛ, έχει περισσότερες αντιστάσεις στις ξενόφερτες ιδεολογίες δυτικής μητρογονίας τις οποίες περιγράψαμε πιο πάνω.

Γιατί το ΑΚΕΛ είναι αντι-Μακαριακό;

Διότι απλούστατα ο Μακάριος ήταν αντίθετος σε αυτά που πρεσβεύει τόσο το ΑΚΕΛ όσο και ο ΔΗΣΥ, δηλαδή ιδεολογίες που έχουν τις ρίζες τους στη αποστασία της Δύσης από την Ορθόδοξη Παράδοση, εφόσον οι δυτικοί έχουν χάσει την αληθινή πίστη η οποία υπάρχει μόνο εν τη Εκκλησία και δια της Εκκλησίας. Ο Μακάριος αντιπροσωπεύει τη Ρωμιοσύνη και τον ρωμαιϊκο τρόπο σκέψεις που βρίσκεται στους αντίποδες της αλλοτριωμένης νεοελληνικής φιλοδυτικής κουλτούρας που χαρακτηρίζει το ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ, οι οποίοι πρεσβεύουν δυτικής προέλευσης ιδεολογίες έξω από τη γνήσια Ελληνορθόδοξη Παράδοση.

Υπάρχει ιστορική τεκμηρίωση για τον αντι-Μακαριακό χαρακτήρα του ΑΚΕΛ; 

Παραπέμπουμε σε ένα εξαιρετικό άρθρο ημερομηνίας 4.8.2011 του Γιώργου Σταματίου, Γραμματέα Τύπου της Δ.Κ.Κ.Φ. ΑΓΩΝΑΣ:

"Όταν η ηγεσία του ΑΚΕΛ καπηλεύεται τον Μακάριο.

Συμπληρώνονται φέτος 34 χρόνια από το θάνατο του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ και η ηγεσία του ΑΚΕΛ προσπαθεί μάταια να μας πείσει ότι αποτελεί τη συνέχειά του.

Το κατά πόσο το ΑΚΕΛ όμως τίμησε το Μακάριο και στάθηκε δίπλα του φαίνεται από την ίδια την ιστορία. Για παράδειγμα στις Προεδρικές Εκλογές του 1959, η ηγεσία του ΑΚΕΛ συνεργάστηκε με τους ακροδεξιούς «Ενωτικούς» και μετέπειτα Γριβικούς εναντίον του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’. Μάλιστα τότε η «Χαραυγή» κατηγορούσε το Μακάριο ότι «οδηγεί τον τόπο στη φασιστική δικτατορία».

Ένα άλλο παράδειγμα της αντιμακαριακής στάσης του ΑΚΕΛ, είναι βέβαια η περίοδος μετά την ανάληψη της εξουσίας από το Γλαύκο Κληρίδη τον Ιούλιο του 1974 μέχρι και την επάνοδο του Μακαρίου στην Κύπρο. Η περίοδος αυτή χαρακτηρίστηκε από τον τότε Πρόεδρο της ΕΔΕΚ ως «μεταπραξικόπημα», υπό την κάλυψη του οποίου δολοφονήθηκαν δημοκρατικοί πολίτες μεταξύ των οποίων και Οργανωτικός Γραμματέας της ΕΔΕΝ, Δώρος Λοΐζου. Τότε οι Αμερικανοί και ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών Χένρυ Κίσινγκερ, αποδεδειγμένα από αρχειακό υλικό, υποστήριζαν την οριστική απομάκρυνση του Μακαρίου και την επιβολή του Κληρίδη για ευνόητους λόγους. Τον Κληρίδη στήριξε τότε και η ΕΟΚΑ Β’ αλλά και η ηγεσία του ΑΚΕΛ, η οποία μάλιστα τον χαρακτήρισε «καλό καραβοκύρη»!

Είναι προφανές ότι η ηγεσία του ΑΚΕΛ δεν δίστασε πολλές φορές να προτιμήσει τους εχθρούς του Μακάριου αλλά και της Κύπρου παρά τον ίδιο. Σήμερα, όμως, 34 χρόνια μετά το θάνατό του προσπαθεί να τον καπηλευθεί στην προσπάθειά της πρώτον να καπηλευθεί την Αντίσταση στο Πραξικόπημα, του οποίου ο Μακάριος ήταν ο στόχος και παράλληλα για να δικαιολογήσει τις απαράδεκτες υποχωρήσεις και την αποτυχημένη πολιτική του Προέδρου Χριστόφια στο Κυπριακό, οι οποίες μας οδηγούν στην καταστροφή. Η Ακελική ηγεσία με την αμέριστη συμπαράσταση των συνοδοιπόρων τους στην ηγεσία του ΔΗΣΥ του φορτώνουν θέσεις, προτάσεις και απόψεις στο κυπριακό που ποτέ δεν υιοθέτησε, με μόνο στόχο να δικαιολογήσουν την καταστροφική τους πολιτική στο εθνικό μας θέμα. Στην ουσία όμως το ΑΚΕΛ δεν συνεχίζει την πολιτική του Μακάριου στο κυπριακό αλλά την πολιτική του ιδρυτή του ΔΗΣΥ, Γλαύκου Κληρίδη".

Γιατί το ΑΚΕΛ είναι αντι-Ρωσικό κόμμα;

Διότι η Ρωσία πλέον, κάτω από την ηγεσία του Βλαδίμηρου Πούτιν, έχει απαλλαγεί από τη λενινιστική, αθεϊστική ειδωλολατρία, και έχει εναρμονισθεί και πάλι με τη χιλιάχρονη Ορθόδοξη Παράδοσή της. Ο Πούτιν, με τη συντριπτική υποστήριξη του μεγάλου ρωσικού λαού, έχει αναγάγει την Ορθόδοξη Εκκλησία σε σύμβολο της ρωσικής εθνικής και πολιτιστικής ταυτότητας, κατά μίμηση, τηρουμένων των ιστορικών αναλογιών, του Βυζαντίου. Πολύ ενδεικτικά, το κρατικό έμβλημα της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν είναι πλέον το σφυροδρέπανο αλλά ο Βυζαντινός Δικέφαλος Αετός!

Υπάρχουν παραδείγματα αντι-ρωσικής στάσης του ΑΚΕΛ, ή διάστασης απόψεων;

Τηλεγραφικά αναφέρουμε τα ακόλουθα:

α) Αναφορικά με το Σχέδιο Ανάν, η Ρωσία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόρριψή του ασκώντας βέτο στην υιοθέτηση του από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Από την άλλη, ο Χριστόφιας ήθελε να τσιμεντώσει το «Ναι» και συνωμοτούσε με τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Κόλιν Πάουελ, για να αναβληθεί το Δημοψήφισμα ώστε να αποτραπεί το περήφανο «Όχι» του κυπριακού λαού.

β) Ο Χριστόφιας, όχι μόνο δεν έδωσε κυρίαρχο ρόλο στη Ρωσία όσον αφορά τη συνεκμετάλλευση του φυσικού μας αερίου αλλά την εκτόπισε διώχνοντας την Gazprom χάριν της ιταλικής ΕΝΙ.

γ) Ο Χριστόφιας δεν στηρίχθηκε στη Ρωσία για την αποφυγή του θανάσιμου εναγκαλισμού μας από την Τρόικα, ενώ η κοινή λογική λέει ότι με τα κατάλληλα γεωπολιτικά και ενεργειακά ανταλλάγματα η Ρωσία θα μπορούσε να μας βοηθήσει οικονομικά και ταυτόχρονα να μας ενισχύσει στρατιωτικά.

δ) Κατά την επίσημη επίσκεψη του Χριστόφια στη Ρωσία ο Πούτιν αρνήθηκε να τον συναντήσει διότι ο Χριστόφιας εξέφρασε τη νοσταλγία για επιστροφή στον κομουνισμό, και συναντήθηκε πρώτα με τον αντίπαλο του Πούτιν, Ζουγκάνωφ.

ε) Όσον αφορά το Κυπριακό, ο Χριστόφιας στηριζόταν μόνο στον αγγλοαμερικανικό παράγοντα και καθόλου στον ρωσικό, με οδυνηρα αποτελέσματα.

Πως προχωρούμε;

Αποφασισμένοι ποτέ ξανά να μην βγάλουμε είτε τον ΔΗΣΥ είτε το ΑΚΕΛ στην εξουσία. Αν αυτοί γίνουν νεροκουβαλητές ενός κεντρώου κόμματος, κανένα πρόβλημα. Αλλά πρωταγωνιστής να είναι το κεντρώο κόμμα, όχι το ΔΗΣΑΚΕΛ.

Και όταν το άθροισμα του ποσοστού του ΔΗΣΑΚΕΛ είναι 12% ή λιγότερο, τότε μπορούμε να πούμε: «Νυν απολύεις τον δούλο σου Δέσποτα κατά το ρήμα σου εν ειρήνη ότι είδον οι οφθαλμοί μου το σωτήριον σου…» ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   7jc4h1   
Περιεχόμενα