September 18, 2018, 10:51 pm
ΜΑΡΚΟ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΚΟ; Ή ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΥΛΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙ(ΑΔΟΥ) ΚΑΤΙΣΧΥΣΟΥΣΙΝ ΑΥΤΟΥ;Μάριος Κάρογιαν: "Οι ιστορικές συνθήκες που επέτρεψαν στο ΔΗΚΟ και στις υπόλοιπες δυνάμεις του Κέντρου να υπάρξουν και να αναπτυχθούν δεν υφίστανται πια."

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΜΕΣΗ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ: Η ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ (ΔΗΣΑΚΕΛ).

ΜΑΡΚΟ, ΕΣΥ ΘΑ ΑΝΕΧΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ, Ο ΚΑΡΟΓΙΑΝ, Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΩΝ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ, ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ;

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ (ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ) ΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΞΗΣ». ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΩΝ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ.

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ «ΛΥΣΗ ΔΙΖΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ή ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ».

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ; Ή ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΑ! ΠΑΝΤΩΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΜΙΛΑΣ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΚΟ.

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ «ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ». ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: ΤΟΤΕ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΚΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΡΟΓΙΑΝ. Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑ ΤΟΤΕ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΤΟ ΜΑΚΑΡΙΑΚΟ, ΚΥΠΡΙΑΝΙΚΟ, ΤΑΣΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΡΟΓΙΑΝ. Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΞΗΣ» ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΡΟΓΙΑΝ. ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ «ΚΑΤ’ ΟΨΙΝ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΑΝ ΚΡΙΣΙΝ».

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΡΚΟ; ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΔΥΟ ΣΧΟΙΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΟΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΗ, ΑΝΤΙ-ΔΗΚΟΪΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΕΓΑΖΕΣΑΙ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ. ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ; Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΘΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ. ΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.

ΜΑΡΚΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ! ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΚΟ, ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΙΑΣ ΜΑΚΑΡΙΑΚΗΣ, ΚΥΠΡΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΣΣΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΛΥΣΗ-ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ, ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΕΦΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   pesfk0   
Περιεχόμενα