September 20, 2018, 1:33 pm
Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ΤΟ 2004. ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ:

«ΚΥΡΙΟΙ ΕΓΩ ΔΕΧΘΗΚΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΙΟΤΑ! Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ Β. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ. ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ»!»

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ… ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!

ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΑΤΩΜΑΣΤΕ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΤΡΕΠΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΤΗ «ΛΥΣΗ» ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΖΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΑΝ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΚΕΙΤΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. Η ΑΠΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ «ΛΥΣΗ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΠΑΡΑ ΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ:

1. ΜΕ ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ.

2. ΜΕ ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ (ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ…).

3. ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΖΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΡΚΤΟ ΡΙΣΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΒΕΒΑΙΑ). ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Α. ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΥΝΙΣΤΩΝ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

Β. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΡΟΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΕΠΟΙΚΩΝ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΙΩΝ ΜΙΑΣ «ΛΥΣΗΣ», ΕΦΟΣΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ; ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΑΚΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ «ΛΥΣΗΣ» ΔΔΟ.

Γ. Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΔΟ, ΛΟΓΩ ΕΥΡΥΤΑΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΤΙΑΣ, Η ΜΕΙΚΤΗ ΑΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ.

Δ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΑΟΣ, ΜΑΖΙΚΗ ΦΥΓΗ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ «ΛΥΣΗΣ» ΔΔΟ. ΕΤΣΙ, Ο ΛΑΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Ή ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ «ΛΥΣΗΣ» ΔΔΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ. ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ «ΛΥΣΗΣ» ΑΦΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ;

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ «ΛΥΣΗΣ» ΔΔΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ «ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΛΥΘΗΚΕ». ΔΗΛΑΔΗ Η «ΛΥΣΗ» ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΧΟΤΟΜΙΚΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

ΛΑΘΟΣ! ΔΙΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ, Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΠΙΔΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

ΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ Ή ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ Ή ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΣΕ «ΛΥΣΗ» ΔΔΟ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ.      

ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ «ΛΥΣΗΣ» ΔΔΟ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ, Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   439m1e   
Περιεχόμενα