September 18, 2018, 11:21 pm
ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΣ"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΥΠΡΟΥ-ΡΩΣΙΑΣ

Χωρίς το Ρωσικό τουρισμό και τις Ρωσικές εταιρείες η οικονομία μας καταστρέφεται ολοσχερώς

27 Μαρ. 14

Επιβάλλεται άμεσα ο Πρόεδρος και η Κυβέρνηση του να συνειδητοποιήσουν την τεράστια ζημιά που θα προκαλέσει στην Κύπρο, η ρήξη των σχέσεων μας με τη Ρωσία. Πέραν του Εθνικού ζητήματος, η Κυβέρνηση Αναστασιάδη, πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι χωρίς τις Ρωσικές εταιρείες και χωρίς το Ρωσικό τουρισμό, η οικονομία μας οδεύει σε ολοκληρωτική καταστροφή. Ήδη οι τουριστικοί φορείς της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου, εκφράζουν έντονη ανησυχία για τη μείωση των Ρώσων τουριστών.

Η Κυπριακή οικονομία δεν έχει άλλη πηγή εσόδων αυτή τη στιγμή πλην του τουρισμού και των ξένων εταιρειών οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι Ρώσικες. Η Κυπριακή οικονομία δεν αντέχει άλλους κακούς χειρισμούς. 

Η Κυβέρνηση Αναστασιάδη με τις ενέργειες της την εποχή του κουρέματος, με τον αποκλεισμό της Ρωσίας στις διαδικασίες του Κυπριακού, με τη δογματική της προσήλωση στα Νατοικά συμφέροντα και με τη στάση της στο ζήτημα των κυρώσεων κατά της Ρωσίας, έχει πλήξει όσο ποτέ τις σχέσεις μας, με μια χώρα που διαχρονικά μας στήριξε στις κρίσιμες στιγμές. 

Δεν είναι τυχαίες οι προειδοποιήσεις του Ρώσου Πρέσβη στην Κύπρο ότι αν συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση τότε πιθανόν να έχουμε επιπτώσεις και στο Κυπριακό αλλά και στην οικονομία. Αναμένουμε από τον Πρόεδρο και την Κυβέρνηση να αναλάβουν ουσιαστικές πρωτοβουλίες με στόχο την επανασύσφιξη των σχέσεων μας με τη Ρωσία.

ΣΧΟΛΙΟ: ΣΩΣΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΕΠΑΝΑΣΥΣΦΙΞΗ» ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΝΟΗΘΕΙ Ή ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΘΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΗΤΑΝ ΘΕΡΜΕΣ.

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΠΛΑΝΗ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΙΣ ΚΥΠΡΟ-ΡΩΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΤΟ ΑΚΕΛ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΙΣ ΚΥΠΡΟ-ΡΩΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΚΕΛ, ΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ, ΑΘΕΪΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ), ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.     

ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΕΛ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ:

1. ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΞ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΘ’ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

2. ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΞ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΘ’ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

3. ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΕΝΑΝΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΩΝ, ΕΞ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΘ’ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ. ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΑΝΗ ΕΧΕΙ ΒΑΘΥΤΑΤΕΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ. ΕΞ’ ΟΥ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ (ΔΗΣΑΚΕΛ) ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   7m9tea   
Περιεχόμενα