September 20, 2018, 1:50 pm
ΤΟ ΑΚΕΛ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΝΩ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ«Όπως ανακοίνωσε το ΑΚΕΛ, ο κ. Λαβρόφ εξέφρασε ικανοποίηση για το επίπεδο των διμερών σχέσεων Ρωσίας- Κύπρου, οι οποίες - όπως επεσήμανε - ενισχύθηκαν πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της Προεδρίας Δημήτρη Χριστόφια.»

ΣΧΟΛΙΟ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΑΚΕΛ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΡΩΣΙΑΣ – ΚΥΠΡΟΥ ΕΠΙ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ (ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ) ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.

1. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΕΠΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

2. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΕΠΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ SHELL, ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΕΝΙ, ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΛΟΣΣΟ GAZPROM.

3. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΡΟÏΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΡΩΣΙΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ. ΟΜΩΣ, Η ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΗ, ΑΝΤΙ-ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΚΑΘΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

4. ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΒΕΤΟ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΕΚΤΑΝΗΣ ΑΝΑΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ «ΟΧΙ» ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΕΙ ΤΟ «ΝΑΙ».

5. ΚΑΙ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΡΩΣΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΛΟΙΟ MONCHEGORSK ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΩ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΣΥΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΜΕ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑΤΟΪΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΤΟ ΑΝΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ: ΤΟ ΑΚΕΛ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΗΠΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 15.2.2014 ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: 

 “Το ΑΚΕΛ, ως ένα σύγχρονο κομμουνιστικό κόμμα καθοδηγείται από την κοσμοθεωρία του μαρξισμού - λενινισμού που αναπτύσσεται με την ασταμάτητη πρόοδο της γνώσης και την οικονομική και πολιτική εξέλιξη".

Η ΛΕΞΗ "ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ" ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟΤΕ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΟ ΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΤΟΝ ΓΑΜΟ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ...

ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΤΟ 1917 ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΛΙΜΑΚΑ, ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ…

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΙΛΟΥΜΕ ΣΑΦΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ, Ή ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ Ή ΝΑ ΥΠΟΣΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΥΠΟΨΗ, ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΑΣ ΡΩΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΑΚΕΛ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΑΓΚΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΜΟ-ΛΕΝΙΝΙΣΜΟ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΚΕΛ, ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΔΟΛΙΩΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΦΟΡΕΙ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ, ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ-ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΧΗΜΙΑ. ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ, ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.    

 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   l0niqh   
Περιεχόμενα