September 18, 2018, 11:02 pm
ΠΕΛΑΓΟΔΡΟΜΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ«Είμαστε εναντίον του κομμουνισμού επειδή μέσα στους στόχους της κοσμοθεωρίας του κομουνισμού είναι ο διεθνισμός. Οι ζηλωτές του κομουνισμού πρέπει να απαρνηθούν κάθε ίχνος που υπάρχει μέσα τους εθνικού φρονήματος.»

ΣΧΟΛΙΟ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΠΛΑΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΕΝΑΡΓΩΣ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΔΙΠΟΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ:

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΗ ΣΕ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΗ ΣΕ ΤΑΞΙΚΑ, ΥΛΙΣΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ, ΑΝΤΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ - ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΥΛΕΤΙΚΟ Ή ΤΑΞΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ.   

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΠΩΣ ΜΠΛΕΧΘΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΖΗΜΙΟ ΔΙΠΟΛΟ; ΜΠΛΕΧΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ: Η ΜΕΝ ΔΕΞΙΑ ΕΒΛΕΠΕ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΜΑΙΪΚΗ – ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

Η ΔΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΒΛΕΠΕ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ Η ΔΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ; ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΧΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ, ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΝΟ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΜΕΣΑ. ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗ «ΘΡΗΣΚΕΙΟΠΟΙΗΣΑΜΕ», ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΝΑΡΘΗΚΕΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ, ΕΜΜΕΣΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.

Η ΜΕΝ ΔΕΞΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ. ΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΤΙ ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Η ΔΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ». ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΜΕ ΒΙΑΙΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ.

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΠΟΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ – ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ; ΠΡΟΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΠΡΟΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ Ή (ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΟ) ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ! ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΠΟΛΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΗΣΑΚΕΛΙΚΟΣ ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΔΥΟ ΕΞ ΙΣΟΥ ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ: «ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΣΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ;» ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΣΥ.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ: «ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΜ ΟΙ ΜΑΖΕΣ;» ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΣΥ ΜΕΓΑΛΟ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΣΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΣΜΟΥ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ. ΟΜΩΣ Ο ΕΥΡΩΠΑΪΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ, ΚΑΘ’ ΟΤΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ.

ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΛΗΓΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, ΔΗΣΑΚΕΛΙΚΟΣ ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ; ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΟΧΙ ΩΣ ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ) ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ; ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΤΛΩΝΤΑΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΟΠΩΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ, ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ:

1. ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΛΥΣΗ ΔΙΖΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ, ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

2. ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ – ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ, ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (ΒΑΣΕΙΣ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ.

3. ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΑΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΑΤΟΪΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΘΕΪΣΤΙΚΗ ΠΛΑΝΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΎΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΩΣ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ. ΤΩΡΑ, Η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΣΕ.

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΣΑΚΕΛΙΚΗ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΠΟΛΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ-ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ. ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΩΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΚΑΡΙΑΚΟ, ΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ.    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   tsdhcv   
Περιεχόμενα