September 18, 2018, 10:14 pm
ΔΗΣΑΚΕΛ: "ΜΑΝΤΡΙΖΩ ΑΕΙ ΜΑΝΤΡΙΖΟΜΕΝΟΣ".«Το ΑΚΕΛ επισημαίνει ότι στις ευρωεκλογές επιτεύχθηκαν δύο βασικοί στόχοι. Πρώτον η επανεκλογή δύο ευρωβουλευτών και δεύτερον, η διατήρηση του πρωταγωνιστικού ρόλου του κόμματος στο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι. Παρά ταύτα, παραδέχεται ότι καταγράφηκε σημαντική υποχώρηση των ποσοστών και των κομματικών ψήφων σε σύγκριση με τις ευρωεκλογές του 2009 και τις βουλευτικές εκλογές του 2011, αλλά το 27% ήταν ελαφρά πιο πάνω από το εκλογικό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών του 2013.

Στους αρνητικούς παράγοντες καταγράφονται: Η διαμόρφωση κλίματος (μέμφονται επί αυτού τα ΜΜΕ) συνυπευθυνότητας για την Κυβέρνηση Χριστόφια στις καταστροφικές εξελίξεις στην οικονομία. Η δυσκολία αντιμετώπισης στην προεκλογική εκστρατεία, της οικονομικής δυσπραγίας για χιλιάδες νοικοκυριά. Η επίθεση ότι όλοι είναι ίδιοι. Η αποχή ασκούσε μεγαλύτερες πιέσεις στο ΑΚΕΛ λόγω της αυξημένης εκπροσώπησής του στις ομάδες των ανέργων, τα λαϊκά στρώματα, σε όσους δέχθηκαν τις επιπτώσεις της κρίσης και σε όσους έχουν έντονα κριτική άποψη για την ΕΕ. Το ΑΚΕΛ αποδίδει την αποχή και στην τρωθείσα αξιοπιστία και έλλειψη εμπιστοσύνης προς το ίδιο. Επικρίνει τα ΜΜΕ για μεγαλύτερη από τη συνήθη μεροληπτική και εχθρική στάση έναντί του και για εξυπηρέτηση των πολιτικών της Κυβέρνησης και του ΔΗΣΥ.»

- See more at: http://www.philenews.com

ΣΧΟΛΙΟ

ΜΟΝΟ Ο ΔΗΣΥ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΨΗΦΩΝ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΕΛΙΚΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΗΣΥ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΚΕΛΙΚΩΝ ΨΗΦΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΩΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ: ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΑΝΤΡΙΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ. Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ Ή ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙΣΜΑΤΟΣ. ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΗΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΝΤΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΚΕΛ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ-ΔΗΣΑΚΕΛ, ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΚΑΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ, ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ, ΤΟΣΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΗΣΑΚΕΛΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΗΣΑΚΕΛΙΚΟ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ) ΖΥΓΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.

ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ, ΠΡΟΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ: ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΣΥ, ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟ (ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ) ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΚΕΛ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΚΕΛ, ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟ (ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ) ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΣΥ.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΚΟΛΑΝΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΕΝΤΡΩΟ ΚΟΜΜΑ.

ΕΙΔΑΛΛΩΣ, ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ Ή ΜΟΥΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΟΤΙ «ΟΙ ΔΥΟ ΑΙΩΝΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ» ΕΝΩΘΗΚΑΝ, ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   binrcu   
Περιεχόμενα