September 18, 2018, 11:11 pm
ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ;ΟΤΑΝ Ο ΜΕΣΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

1. ΛΥΣΗ ΔΔΟ ΙΣΟΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΡΟΗ ΕΠΟΙΚΩΝ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ, ΜΑΖΙΚΗ ΦΥΓΗ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ «ΛΥΣΗ» ΔΔΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ, ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΓΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΜΑΣ!

ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ «ΛΥΣΗ» ΔΔΟ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ Η ΔΔΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ.

2. Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΪΣΤΙΚΗ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ, Η ΡΩΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ, ΑΡΑ ΤΟ ΑΚΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ

3. Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΪΣΤΙΚΗ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ, Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΗΤΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ - ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΑΡΑ ΤΟ ΑΚΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ - ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ. Η ΕΚΤΟΣ ΔΗΣΑΚΕΛ ΥΓΕΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ Η ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ, ΛΟΙΠΟΝ, Η ΕΚΤΟΣ ΔΗΣΑΚΕΛ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ «ΒΑΘΟΣ» ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΗΓΕΣΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΕΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΟΥΝ «ΤΟΥΡΚΙΑ», ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ «ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ!».

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ «ΡΩΣΙΑ» ΑΜΕΣΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ «ΑΚΕΛ!».

ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΔΙΠΟΛΙΚΟ, ΔΗΛΑΔΗ, ΓΕΝΙΚΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΥΟ: ΚΑΛΟ-ΚΑΚΟ, ΚΡΥΟ-ΖΕΣΤΟ, ΜΙΚΡΟ-ΜΕΓΑΛΟ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΟΛΙΣΜΟ: ΕΝΩΣΗ-ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ Η ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΕΙΚΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ Η ΥΓΕΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΑΣ (ΚΕΝΤΡΟ); ΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ). ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ… ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΜΟΝΟ, ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ: «Η ΔΔΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ», «ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΣΥ» (ΥΠΟΝΟΩΝΤΑΣ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ, ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ), ΚΛΠ.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΜΑΡΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΛΛΑΣ-ΕΝΩΣΙΣ, ΤΟΥΡΚΙΑ-ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ, ΡΩΣΙΑ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ) ΘΑ ΚΑΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΤΙΣΘΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.  

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ; ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ. ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΘΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ.

 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   fc1l00   
Περιεχόμενα