September 20, 2018, 1:29 pm
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΠΕΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ "ΛΥΣΗ" ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ;ΔΙΟΤΙ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ. ΚΑΙ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ, ΜΥΗΜΕΝΟ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ:

Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΕΚΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΜΕ «ΕΙΡΗΝΙΚΟ» ΤΡΟΠΟ: ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ, ΦΥΓΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΑΟΣ ΚΛΠ.

ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ, Ή ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ! ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΜΑΣ…

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟ ΑΚΕΛ ΘΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΕΝΑ ΛΑΟ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ…

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΗΣ «ΛΥΣΗΣ» ΤΥΠΟΥ ΝΙΡΒΑΝΑ: ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΙΑ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ, Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ Η ΜΙΑ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ! Ή ΑΚΟΜΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΑΛΛΗ, ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΘΕΙ ΕΙΣ ΣΑΡΚΑ ΜΙΑΝ (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ)!

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΟΥΤΩ ΚΑΛΟΥΜΕΝΗ) ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ. ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ «ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ», ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ. ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗ «ΛΥΣΗ» ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ:

1. Ο ΛΑΟΣ, ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ "ΛΥΣΗ" ΔΔΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

2. Ο ΛΑΟΣ, ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΗ ΔΥΣΗ) ΕΦΟΣΟΝ Η ΡΩΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ.

3. Ο ΛΑΟΣ, ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

4. Ο ΛΑΟΣ, ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ (ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ) ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ (ΒΛ. ΕΞΟΔΟ ΣΤΑ ΘΕΡΜΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ).

5. Ο ΛΑΟΣ, ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΕΝΤΡΩΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΙΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΩΣ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.

6. ΤΑ ΚΕΝΤΡΩΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΚΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΗΣΥ ΚΑΙ ΑΚΕΛ, ΕΦΟΣΟΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “Α” ΚΑΙ ΤΟ “Ω” ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ.

7. ΤΑ ΚΕΝΤΡΩΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΟ ΑΚΕΛ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΦΟΣΟΝ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ, Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ, ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΕ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΤΟ, ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΚΕΛ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ, ΠΡΟΤΙΜΩΝΤΑΣ, ΟΠΩΣ Ο ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΛΗΡΙΔΗ ΩΣ ΔΙΑΔΟΧΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ;

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΩΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ (ΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ) ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΝΩΘΡΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΚΕΛ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΣΥ, ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΚΑΙ ΖΥΓΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ.

ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ. ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ–ΔΙΑΛΥΣΗ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   s6uasu   
Περιεχόμενα