September 18, 2018, 10:38 pm
ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ26.1.2015, ΙΔΡΥΜΑ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ, ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΣΧΟΛΩΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ: ΤΗΣ ΔΗΣΑΚΕΛΙΚΗΣ-ΕΝΔΟΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (ΛΙΛΛΗΚΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ, ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΡΔΙΚΗΣ, ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ) ΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΝ-ΔΔΟ.

ΑΥΤΗ Η ΕΜΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟΕΥΝΟΥΧΙΖΟΝΤΑΝ ΕΦΟΣΟΝ, ΑΝ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΝ ΘΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ;

ΟΜΩΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΔΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΑΛΛΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. Η ΣΩΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΔΕΙΞΕ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΙ ΑΝΤΡΟ ΚΑΠΩΣ ΑΛΩΒΗΤΟΥΣ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝΙΖΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ "ΛΥΣΗΣ" ΔΔΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ:

1. ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ.

2. ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗ ΦΥΓΗ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.

3. ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΘΕΙ.

4. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΣΤΑΤΟΥΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΤΟΥΣ ΜΑΡΩΝΙΤΕΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩΝ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΑΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ, ΕΝΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ, ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΕΜΜΕΣΩΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ, ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ, ΒΑΣΕΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ. ΜΑ ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΙΠΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΔΟ! ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚΔΗΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ;

ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΝΟΘΕΥΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; Ή ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ;!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ: ΔΔΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΙΣΟΝ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΩΝ ΝΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΛΛΩΣΟΥΝ "ΔΙΧΟΤΟΜΙΚΟΥΣ". Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΑΠΤΩΝΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΩΣ ΕΞΗΣ:

"ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ. ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ! ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;"

ΤΕΛΟΣ, ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΩΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ;

Ο ΛΙΛΛΗΚΑΣ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΟΤΑΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ". ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ "ΚΟΣΤΟΣ" ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.

ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ Η ΜΙΚΡΗ ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΛΙΝΟΝΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ, ΑΘΟΡΥΒΑ, ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΠΙΟ "ΦΥΣΙΚΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΕΞ ΑΠΟΨΕΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΣΜΩΝ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΩΡΑ ΚΡΙΣΗΣ, ΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1974. ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΤΕΣ (ΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΑΚΕΛ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ, ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ "ΛΥΣΗ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΣΥΝΕΝΩΤΙΚΟΣ ΔΗΘΕΝ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΜΕΤΑΞΥ Ε/Κ ΚΑΙ Τ/Κ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΤΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗ "ΛΥΣΗ" ΔΔΟ).

ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΦΡΑΣΗ "ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ":

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΟΧΟ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ "ΛΥΣΗ" ΔΔΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ' ΟΥΣΙΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΔΟΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΘΥΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ.

ΠΑΝΤΩΣ, ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ΜΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΕΡΩΦ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΑΛΩΒΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ. Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ. Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΩ Η ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΜΠ(ΑΝΑΝ)ΙΑ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   08tdpe   
Περιεχόμενα