September 18, 2018, 10:15 pm
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ,

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΡΩΜΑΙΟΣΥΝΗ.

ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΑΡΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ, ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ "ΛΥΣΗ" ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΔΙΖΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ "ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ". 

ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ, "ΛΥΣΗ" ΔΔΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΕΝΤΕ ΣΤΑΔΙΑ:

1. ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 2 ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑ.

2. ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

3. ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ Τ/Κ ΚΡΑΤΙΔΙΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ, ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΡΕΥΣΟΥΝ, ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ (ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ), ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΑΖΕΣ ΕΠΟΙΚΩΝ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

4. Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΛΟΓΩ ΕΥΡΥΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ Τ/Κ (ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ) ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

5. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΑΟΣ, ΜΑΖΙΚΗ ΦΥΓΗ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ. Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗ ΔΔΟ.

ΑΛΛΩΣΤΕ, Ο ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΔΥΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ. ΑΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΕΡΙ ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ ΩΣ ΜΠΛΟΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗ "ΛΥΣΗ" ΔΔΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ!

ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ; ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΑΣ. ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΛΥΣΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ. ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ (ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΒΑΣΙΜΑ ΥΠΕΡΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Η "ΛΥΣΗ" ΔΔΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ, ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΦΙΛΟ-ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ (ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ), ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΔΔΟ.  

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ.


Online Φόρμα ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ του πιο πάνω μηνύματος ( * Απαιτούμενα) :


Όνομα * :


Επίθετο * :


Το e-mail σας * :


Το e-mail του παραλήπτη * :


Παρακαλώ Πληκτρολογήστε:   gc7f3f   
Περιεχόμενα